A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Hintós ó-városnézés Egerben

Elérhetőségek

Weboldal hintoeger.salonic.hu
Email szagacs@gmail.com
Telefon +36 30 667 0122

Kedves Utazó, ki élményekkel töltekezni érkeztél Eger méltán híres városába, örömmel tudatjuk veled, hogy 2023. júliusától új és kivételes turisztikai attrakcióval várunk a Tinódi Sebestyén téren, a várkapu előterében: egy eredeti XIX. századi bécsi hintón kocsikázhatod körbe Eger barokk központját!

A hintó két féle útvonalon nyújtja azt az érzést, amit 100 éve csak grófok, püspökök, bárók és vagyonos borkereskedők érezhettek: egy hosszabb, az Érsekkertet is érintő és egy rövidebb csak a belvároson keresztül haladó túrán. Közben a hivatalának megfelelően öltözött kocsis érdekes történetekkel, tudnivalókkal, ajánlásokkal szórakoztatja az utasokat.

A hosszabb túra 40-45 percet vesz igénybe és 20.000.-Ft-ba kerül, a rövidebb 20 perc és 10.000.-Ft-ba kerül. A hintóra 4 személy fér fel.

Oldalunkon az adott napra foglalhat időpontot és a Tinódi téri állomásunkon már csak a megadott időben az igazolással kell jelentkeznie, hogy megkezdődhessen az időutazás! Állomásunkon bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Bármi egyéb kérdésben hívja a +36306670122 számot!

Időpontfoglalás

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek