booked.net

Vásárlás

Egri Piac

Eger, Katona tér

Megnyitás térképen

Hétfő - Péntek 6:00-17:00
Szombat 06:00-13:00
Vasárnap 06:00-10:00

Agria Park Bevásárlóközpont

Eger, Törvényház u. 4.

Megnyitás térképen

Hétfő-Szombat 10:00-20:00
Vasárnap 10:00-18:00

Leírás:

Az Agria Park légkondicionált belső terekkel, üzlethelyiségekkel, bennük számos világmárkával várja vásárlóit, akik bevásárló körútjuk során házon belül intézhetik napi teendőiket is a széleskörű szolgáltatásokat nyújtó egységeknek köszönhetően. A kikapcsolódásra is számos lehetőség kínálkozik: a háromtermes multiplex mozi, a több mint 600 m2-es fitneszterem és az ország első plázakönyvtára mellett az Agria Park folyamatos akciókkal és számos kulturális programmal igyekszik bekapcsolódni a helyi és regionális kulturális életbe, eseménysorozatokba.


Cinóber Gyorsnyomda

Eger, Bródy Sándor utca 1.

Megnyitás térképen


Leírás:

Nyomdai szolgáltatással, fénymásolással és digitális nyomtatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Színes plakátnyomtatás, akár A/0-ás méretben már 1 db is! Szakdolgozat nyomtatása és kötése, rövid határidővel kedvező áron. Névjegykártyától a meghívókon át az ügyviteli nyomtatványokat, szórólapokat is rendelje meg nálunk! A bélyegzőkészítés lézeres eljárással történik, így akár cégemblémáját is tökéletes rajzolattal láthatja viszont bélyegzőjén.


Dió Gyógyfűszertár

Eger, Jókai utca 1.

Megnyitás térképen


Leírás:

A Dió Gyógyfűszertár Eger leghangulatosabb bioboltja, ahol nem csak bio élelmiszereket, gyógynövényeket, bio kozmetikumokat, különféle táplálék kiegészítőket vásárolhat, de beszerezheti a gluténmentes, laktózmentes, paleo, diabetikus élelmiszerek sokaságát. Ezen felül számos egészségmegőrző, közérzetjavító tanácsot is kaphat üzletünkben.


First Fehérnemű

Eger, Szent János utca 2.

Megnyitás térképen


Leírás:

Hangulatos, kis üzlet Eger sétáló belvárosában, a McDonald's étterem mellett. A 28 négyzetméteres üzletben Európa népszerű fehérnemű, harisnya és fürdőruha márkáinak széles választékát kínáljuk - az egyszerűtől a legkülönlegesebbig - minden korosztálynak.


Franco Papír Írószer

Eger, Dobó István tér 2.

Megnyitás térképen


Leírás:

Üzletünket 2011. augusztus 8.-án nyitottuk meg a Dobó tér 2 szám alatt, a polgármesteri hivatal aljában, a Jókai és a Bajcsy-Zsilinszky utca ipszilonjában. A hosszú évek során kialakított üzleti kapcsolatok következtében a legtöbb hazánkban kapható  írószer-márka legnagyobb forgalmazói közé tartozunk.