booked.net

Vásárlás

Egri Piac

Eger, Katona tér

Megnyitás térképen

Hétfő - Péntek 6:00-17:00
Szombat 06:00-13:00
Vasárnap 06:00-10:00

Agria Park Bevásárlóközpont

Eger, Törvényház u. 4.

Megnyitás térképen

Hétfő-Szombat 10:00-20:00
Vasárnap 10:00-18:00


Az Agria Park légkondicionált belső terekkel, közel 100 üzlettel, közöttük számos világmárkával várja vásárlóit, akik bevásárló körútjuk során házon belül intézhetik napi teendőiket is a széleskörű szolgáltatásokat nyújtó egységeknek köszönhetően. A kikapcsolódásra is számos lehetőség kínálkozik: a háromtermes multiplex mozi, a több mint 600 m2-es fitneszterem és az ország első plázakönyvtára mellett az Agria Park folyamatos akciókkal és számos kulturális programmal igyekszik bekapcsolódni a helyi és regionális kulturális életbe.

További információk:


Kortárs építészeti műremek!

A többször átgondolt és véglegessé vált új beépítés lehetővé teszi a tervezett és megmaradó épületek összekapcsolását úgy, hogy városias keretes szerkezetet hoz létre belső, védett, nagy zöldfelülettel. Az ingatlant körbeölelő utcák képe a beruházás mérete ellenére csak kis mértékben változott, ahogy a forgalma is csak mérsékelten növekedett. További info: epiteszforum.hu


Cinóber Gyorsnyomda

Eger, Bródy Sándor utca 1.

Megnyitás térképenNyomdai szolgáltatással, fénymásolással és digitális nyomtatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Színes plakátnyomtatás, akár A/0-ás méretben már 1 db is! Szakdolgozat nyomtatása és kötése, rövid határidővel kedvező áron. Névjegykártyától a meghívókon át az ügyviteli nyomtatványokat, szórólapokat is rendelje meg nálunk! A bélyegzőkészítés lézeres eljárással történik, így akár cégemblémáját is tökéletes rajzolattal láthatja viszont bélyegzőjén.


Dió Gyógyfűszertár

Eger, Jókai utca 1.

Megnyitás térképenA Dió Gyógyfűszertár Eger leghangulatosabb bioboltja, ahol nem csak bio élelmiszereket, gyógynövényeket, bio kozmetikumokat, különféle táplálék kiegészítőket vásárolhat, de beszerezheti a gluténmentes, laktózmentes, paleo, diabetikus élelmiszerek sokaságát. Ezen felül számos egészségmegőrző, közérzetjavító tanácsot is kaphat üzletünkben.


First Fehérnemű

Eger, Szent János utca 2.

Megnyitás térképenHangulatos, kis üzlet Eger sétáló belvárosában, a McDonald's étterem mellett. A 28 négyzetméteres üzletben Európa népszerű fehérnemű, harisnya és fürdőruha márkáinak széles választékát kínáljuk - az egyszerűtől a legkülönlegesebbig - minden korosztálynak.


Franco Papír Írószer

Eger, Dobó István tér, 2. 2.

Megnyitás térképenÜzletünket 2011. augusztus 8.-án nyitottuk meg a Dobó tér 2 szám alatt, a polgármesteri hivatal aljában, a Jókai és a Bajcsy-Zsilinszky utca ipszilonjában. A hosszú évek során kialakított üzleti kapcsolatok következtében a legtöbb hazánkban kapható  írószer-márka legnagyobb forgalmazói közé tartozunk.