booked.net

Hungarikum gálakoncert Szilvásváradon

Az Operettissima és az Állami Ménesgazdaság közös szervezésében megvalósuló Hungarikum Gálakoncert az előadóművészet szemüvegén keresztül, annak lehetőségei, különlegességei és sajátosságai segítségével mutatja be nemzeti értékeinket, tradícióinkat, büszkeséginket: hungarikumainkat. A hangverseny öt oszlop – a népzene, az operett, az opera, a magyar nóta és a világzene – köré épül, és vezet végig minket egy délutáni utazás keretében a több mint ezeréves kultúránk történelmén, sztárfellépőkkel. A Hungarikum Gálakoncert szereplői az öt műfaj legnépszerűbb, elismert képviselői, műsoruk pedig az öt művészeti ágazat esszenciáját öleli fel. A több mint 100 színpadi közreműködőt felvonultató koncert látványvilága megidézi kulturális tradícióinkat, képzőművészeti, épített és innovációs értékeinket. A hangversenyt kiegészíti egy utazókiállítás, amely szintén arra hivatott, hogy közelebb hozza a magyar kultúra bástyáit a befogadókhoz.
A rendezvény az Állami Ménesgazdaság évadzáró eseménye, mellyel a környékbeli települések lakóinak szeretne köszönetet mondani a 2021-es versenyszezonért.

Fellépnek:Bangó Margit, Fischl Mónika, Kállay Bori, Oszvald Marika, Szalóki Ági, Szendy Szilvi, Boncsér Gergely, Laki Péter, Molnár Levente, Jávorkai Brothers, Kovács Zoltán, Magyar Állami Népi Együttes, Táncverzum Balettkar, Pálházi Bence Bandája, Vadász Károly és Zenekara, Kodály Filharmonikusok Debrecen

Alkotók
Zenei vezető, karmester: Somogyi-Tóth Dániel
Koreográfus: ifj. Zsuráfszky Zoltán
Szerkesztő - rendező: Novák Péter

A BELÉPÉS INGYENES!

FELHÍVJUK FIGYELMÜKET, HOGY AZ ESEMÉNY VÉDETTSÉGI KÁRTYÁVAL LÁTOGATHATÓ.

Facebook esemény


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek