A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Ostoros BorZbár és Csipke terasz (33-as pince)

Elérhetőségek

Weboldal facebook.com/borzbar.eger
Email pince@ostorosbor.hu
Telefonszám +36 20 395 7469

A BorZbár az Ostoros Családi Pincészet hangulatos pincéje az egri Szépasszony-völgyben, ahol az Egri borvidék legszélesebb borkínálata mellett a kereskedelmi forgalomban nem kapható, különleges tételeinket is bemutatjuk.

Hétvégente kellemes akusztikus élőzenét hallgatva töltődhetnek fel Vendégeink, a finom borok mellé pedig mindig tudnak csipegetni nálunk valami finomat. Jó időben szívből ajánljuk Csipke teraszunkat, ahol bor alapú koktélokat is kínálunk.

Nagyobb létszám esetén előzetes egyeztetés alapján szeretettel várjuk Önöket vezetett borkóstolókra, vacsorákra, egyedi kialakítású, 100 fős kóstolótermünk családi és céges események tökéletes helyszíne.

Válassza a 33-as számmal jelölt Ostoros BorZbárt és Csipke teraszt, és élvezze a Völgy varázslatos hangulatát.

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

Az Ostoros BorZbár és Csipke terasz ajánlata:

  • Egri csillag 2023 / Fogyasztás csak 18 éven felülieknek!

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább a weboldalra

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek