A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Queen Symphonic


Jegyvásárlás

Queen Symphonic a Márai Központban, a Szépasszony-völgyben

QUEEN.
Igen, alapesetben a Brit Királynő
Aztán jött egy zenekar, aki nem kis szerénységgel megáldva ezt a nevet választotta és ért a csúcsra, áttételesen fogalmazva szintén felült a trónra és ott is ragadt mindörökre.
Akkori ellenlábasaik próbálták negligálni, hogy az, amit ők csinálnak csak egy operett rock, de a sikerek, a népszerűség azóta is töretlen Freddie Mercury halála után is.
Állócsillaggá váltak.
A Queen napjainkban reneszánszát éli, a banda zenei hagyatékát sokan, sokféleképpen dolgozták fel különböző produkciókkal.
Queen Symphonic sok tekintetben kiemelkedik a sorból, erről pedig a hazai közönség most újra meggyőződhet, hisz erre a produkcióra összeállt a legjobb magyar Queen tribute zenekar a CRAZY LITTLE QUEEN TRIBUTE BAND és a crossover műfajban már sokszor bizonyított (Neoton, Hooligans, Karthago, Pink Floyd Symphonic koncertek) SZOLNOKI SZIMFONIKUS ZENEKAR.
A koncerten sorra elhangzanak a hihetetlenül gazdag Queen életmű világslágerei, a We Will Rock You, a Bohemian Rhapsody, a Radio Ga Ga, a We Are The Champions, az A Kind of Magic, a Who Wants To Live Forever, a Killer Queen, a Don’t Stop Me Now vagy éppen a Somebody to Love

Közreműködik:
Crazy Little Queen Tribute Band
Lőrincz Judit – szoprán
Vezényel: Balogh Sándor

Jegyek: a jegy.hu hálózatán és a Tourinform irodában kaphatóak kezelési költség nélkül.

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják.

 

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek