booked.net

Az első Beatles - The Quarrymen Live koncert


Jegyvásárlás

Lennon & McCartney első zenekarának koncertje Egerben

John Lennon első zenekarának tagjai látogatást tesznek a negyeik születésnapját ünneplő Egri Road Beatles Múzeumban és mivel még mindig aktív zenészek, május 12-én egyszeri és megismételhetetlen élő rock n’ roll koncerttel és beszélgetéssel emlékeznek örök barátjukra az egri Gárdonyi Géza Színház színpadán. Colin Hanton, Len Garry, Chas Newby és Rod Davis azokból a dalokból válogat, melyeket John Lennon, Paul McCartney és George Harrison mellett közösen játszottak a liverpooli színpadokon. A különleges este második felében színpadra lép hazánk legjobb és leghitelesebb Beatles tribute zenekara az idén 15 éves The BlackBirds, akik a gombafejűek legnagyobb korai dalainak megszólaltatásával repítenek vissza mindenkit a csodálatos hatvanas évekbe.

VIP jegyek március 15-től korlátozott számban válthatók az Egri Road Beatles Múzeumban. A múzeumban vásárolt jegy a vasárnapi koncert mellett, belépést biztosít a szombati sajtótájékoztatóra, valamint a szombat délután a Hotel Korona Eger Attila-termében tartandó programokra.

További jegyek március 18-án 12 órától a Gárdonyi Géza színház online jegyrendszerén keresztül, illetve személyesen a színház szervezőirodájában vásárolhatók (Eger, Széchenyi u. 5.)

Tovább az esemény honlapjára


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek