A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Megjelenési lehetőség a VisitEger.com-on programszervezőknek

Program beküldés

Email program@visiteger.com

A VisitEger.com eseménynaptárban díjmentesen tesszük közzé a turisztikailag releváns egri és Eger környéki programokat.

Ha szeretne élni a lehetőséggel, kérjük, hogy küldje el eseménye részleteit a program@visiteger.com címre, hogy feltölthessük az oldalra.

Az eseménynaptárban szereplő programokból heti rendszerességgel küldünk hírlevelet.


Hirdesse turisztikailag releváns eseményét a VisitEger.com Facebook oldalán!

Gyakorlattal rendelkezünk 3 000 - 1 000 000 Ft közötti összértékű kampányok kezelésében. Az együttműködés keretében meghatározzuk a legoptimálisabb célcsoportot és igyekszünk a lehető legköltséghatékonyabban beállítani a hirdetést. Az együttműködéssel Eger és utazás iránt érdeklődő új szegmenseket érhet el.

Részletek

  • Kizárólag az Eseménynaptárban szereplő eseményeket hirdetjük. Ha még nem tette, küldje el eseménye részleteit a program@visiteger.com címre, hogy feltölthessük az oldalra (ingyenes lehetőség).
  • Jelölje meg, hogy milyen értékben kívánja a hirdetése elindítását. Ezt az árat szükséges kifizetnie, egyéb díj, munkaköltség nincsen. Igény szerint szívesen segítünk az összeg meghatározásában.
  • Egyes szervezők esetében lehetőség van 50 + 50% -ban, a Turisztikai Kft.-vel közösen finanszírozott hirdetések indítására 20 000 + 20 000 Ft-os felső korlátig. Ez akkor lehetséges, ha az esemény szervezője VisitEger.com-on szereplő szolgáltató (pl. vendéglátóhely, szálláshely, attrakció), továbbá, ha a hirdetni kívánt esemény szervezéséhez anyagi támogatással hozzájárult Eger MJV Önkormányzata.
  • A kampány végeztével összefoglalót küldünk az elért eredményekről.
  • Keressen minket bizalommal a program@visiteger.com email címen, ha élni szeretne a lehetőséggel, vagy ha bármilyen kérdése / egyedi igénye felmerül!

Szolgáltatását szeretné népszerűsíteni?

Tekintse meg turisztikai szolgáltatóknak szóló megjelenési lehetőségeinket ide kattintva!

Ezek is érdekelhetnek