A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Megjelenési lehetőség a VisitEger.com-on turisztikai szolgáltatóknak

Elérhetőségek

Email adam.sarusi@visiteger.com
Telefon +36 20 770 6266

Eger turisztikai honlapja az Eger Városi Turisztikai Kft. kezelésében működik.

A visiteger.com már 2017-es indulásakor rendkívül pozitív fogadtatásban részesült, a három hónapos tesztidőszak alatt promóció nélkül mintegy 10 000 felhasználó látogatott az oldalra. Mára a látogatottság megsokszorozódott, a weblap pedig mind a helyi lakosok, mind a turisták körében ismertté vált.

A visiteger.com átfogóan mutatja be Eger turisztikai kínálatát és a város aktuális eseményeit, ezzel a térségbe érkezők legfontosabb helyi felületének számít.

Megjelenéseink során hangsúlyosan ajánljuk az oldalt, kampányaink, kiadványaink meghatározó célja a forgalomgenerálás, ezáltal Eger turisztikai kínálatának széleskörű bemutatása.


Turisztikai szolgáltatók megjelenése: Pártolói tagság

A visiteger.com-on úgynevezett Pártolói tagok jelenhetnek meg, mely tagság egyfajta anyagi hozzájárulást jelent Eger turizmusához.

A tagsági díj azon felül, hogy fedezi a visiteger.com-on való megjelenést, hozzájárul a Turisztikai Kft. egyéb közhasznú, nonprofit feladataihoz is, például turisztikai termékek fejlesztéséhez, kiadványok készítéséhez, study tourok finanszírozásához vagy online és offline, hazai és nemzetközi turisztikai kampányok futtatásához. A Tagoknak lehetőségük van a szolgáltatásukat hirdető, nyomtatott információs anyagok elhelyezésére az egri Tourinform irodában, és ugyanígy fordítva: a városi kiadványokból is vihetnek el, hogy saját szolgáltatásuknál kínálják vendégeik részére.

Megjelenési díj a visiteger.com-on Pártolói tagoknak:

32 000 Ft / év

44 000 Ft / év

56 000 Ft / év

szálláshely 20 férőhely alatt szálláshely 20-60 férőhely között szálláshely 60 férőhely felett
magán taxi városnéző kisvonat volán, taxi társaság
civil szervezet kiskereskedelmi üzlet fürdő, kiállítóhely, társuló önkormányzat
  étterem, bár 40 férőhely alatt étterem, bár 40 férőhely felett
  kávézó, pékség, cukrászda, fagylaltozó, borozó, borászat utazási iroda, pénzváltó

Ha nem találja szolgáltatásának típusát a táblázatban, vegye fel velünk a kapcsolatot egyedi ajánlatért!


Kedvezményes megjelenés: Egyesületi tagság

A Turisztikai Kft. tulajdonosi körébe egri turisztikai egyesületek is tartoznak, melyek tagsági köre kedvezményesen jelenhet meg a visiteger.com-on!

Az Egyesületi tagság a kedvezményes megjelenés mellett további, egyesületen belüli előnyöket és lehetőségeket is kínál. Az egyesületi tagságnak éves díja van, ami jellemzően pár ezer forintos összeget jelent. Az egyesületek nyújtotta további előnyökről és a tagdíj pontos összegéről az egyesületek tudnak tájékoztatást adni. Választható Egyesületek:

Megjelenési díj a visiteger.com-on Egyesületi tagoknak:

12 000 Ft / év

24 000 Ft / év

36 000 Ft / év

szálláshely 20 férőhely alatt szálláshely 20-60 férőhely között szálláshely 60 férőhely felett
magán taxi városnéző kisvonat volán, taxi társaság
civil szervezet kiskereskedelmi üzlet fürdő, kiállítóhely, társuló önkormányzat
  étterem, bár 40 férőhely alatt étterem, bár 40 férőhely felett
  kávézó, pékség, cukrászda, fagylaltozó, borozó, borászat utazási iroda, pénzváltó

Megrendelés menete

Amennyiben szeretne megjelenni egri turisztikai szolgáltatásával a visiteger.com-on, úgy az alábbi lehetőségek közül választhat:

1) Pártolói tagság esetén kérjük adja le megrendelését az oldal alján látható linken (vagy ide kattintva). A rendelés leadását követően hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a megjeleníteni kívánt tartalomról, az együttműködés megkötéséről.

2) Egyesületi tagság esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot a választott egyesülettel. Ha nem tudja, melyik egyesületet válassza, szívesen segítünk! Egyesületi tagság esetén mind a tagdíjat, mind a visiteger.com éves díját az egyesületnek fizeti be. Sikeres csatlakozást követően kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a megjeleníteni kívánt tartalomról.

Szívesen segítünk, ha bármilyen további kérdése felmerül!


Hirdesse turisztikailag releváns szolgáltatását a VisitEger.com Facebook oldalán!

Gyakorlattal rendelkezünk 3 000 - 1 000 000 Ft közötti összértékű kampányok kezelésében. Az együttműködés keretében meghatározzuk a legoptimálisabb célcsoportot és igyekszünk a lehető legköltséghatékonyabban beállítani a hirdetést. Az együttműködéssel Eger és utazás iránt érdeklődő új szegmenseket érhet el.

Részletek

  • Kizárólag a Visiteger.com-on szereplő szolgáltatókat hirdetjük. 
  • Jelölje meg, hogy milyen értékben kívánja a hirdetése elindítását. Ezt az árat szükséges kifizetnie, egyéb díj, munkaköltség nincsen. Igény szerint szívesen segítünk az összeg meghatározásában.
  • A kampány végeztével összefoglalót küldünk az elért eredményekről.
  • Keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeken, ha élni szeretne a lehetőséggel, vagy ha bármilyen kérdése / egyedi igénye felmerül!

Eseményt szeretne népszerűsíteni?

Tekintse meg programszervezőknek szóló megjelenési lehetőségeinket ide kattintva!

Tovább a Pártolói tagság megrendeléséhez

Ezek is érdekelhetnek