A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Játssz velünk Feszt! Eger jegyekért!

A játék véget ért, a nyerteseket értesítettük!


Mutasd meg, hogy mit szeretsz Egerben és nyerj páros belépőt a Feszt! Eger könnyűzenei fesztiválra!

Halott pénz, Anna and the Barbies, Quimby? Mutatjuk, mennyire egyszerűen ott lehetsz a koncerteken:

1. Készíts egy kedvcsináló fotót Egerről

Mi tudjuk, hogy Eger a világ közepe, de mutasd meg, hogy Te miért szereted a várost! Lőjj egy inspiráló életképet, találj egyedi látásmódot és sűrítsd egy felvételbe, hogy szerinted mitől Eger a legjobb hely! 

2. Oszd meg mesterműved a világgal

Vidd jó hírét Egernek és töltsd fel a fényképet Instagramra! Bánj bőkezűen a címkékkel, hogy sok embert elérj, közben pedig figyelj, hogy mindenképp szerepeljen köztük a #visiteger és #visitegerofficial hashtag is, hiszen ezekkel veszel részt a játékban!

3. Így nyerhetsz

A játékban 1-1 párosjegyet sorsolunk ki a Feszt! Eger három napjára. Összesen így három nyertesünk lesz: az a három személy, akinek az említett hashtagekkel ellátott és 2019. május 9. után feltöltött fényképére a legtöbb kedvelés érkezik Instagramon. Lájkszámolás és a játék lezárása: május 24-én pénteken 10:00 órakor. A nyerteseket a győzelmet hozó fényképük alatt hozzászólásban értesítjük. Ha Te leszel az egyik, már csak be kell jönnöd a jegyeidért az értékesítési pontként is szolgáló Tourinform irodába!

A napijegyeket véletlenszerűen sorsoljuk a három nyertes között, de, ha a feltöltött kép leírásában megadod, hogy melyik napra mennél a legszívesebben, akkor lehetőségeink szerint igykeszünk a kedvedben járni! Egy személy csak egy fényképpel nyerhet, illetve fenntartjuk a jogot, hogy csak a város népszerűsítésére alkalmas tartalmú képet díjazunk. 

Mutasd meg a világnak, hogy Eger egy szuper város, mi pedig megmutatjuk, hogy a Feszt! Eger egy szuper fesztivál!

Nézd meg a játékba küldött fotókat

Ezek is érdekelhetnek