A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Irodánkban is megvásárolható a Restart 48H Budapest Card

RESTART BUDAPEST CARD KEDVEZMÉNYKÁRTYA CSOMAG

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ a belföldi turizmus élénkítése érdekében Restart Budapest Card néven új turisztikai kedvezménykártyát és benne kibővített, vonzó és megfizethető élménycsomagot kínál vendégeinek.

A Restart Budapest Card 48 órán keresztül nyújt ingyenes és kedvezményes szolgáltatásokat.

 

Miben más, mint a klasszikus 48 órás társa?

•    A klasszikus 48 órás Budapest Card majd minden szolgáltatása mellett(!) plusz kedvezményeket is tartalmaz!

•    Az új konstrukció azért is egyedi, mivel ez az egyetlen olyan Budapest kártya, mely a szállásfoglalásnál is kedvezményt ad, így lehetőséget teremt a belföldi turistáknak arra, hogy pénztárcabarát módon tölthessenek el 2 éjszakát Budapesten.

•    A Restart Budapest Card tulajdonosok számára a szerződött szállodák 2020. 07. 01. – 2020. 12. 31. közti időszakban (kivéve karácsony napjai és szilveszter napja) 2 főre, 2 éjszakára, reggeli nélkül, a bruttó ár 3 csillagos szállodai szoba esetén 12.000 Ft/éj, azaz 24.000 Ft, 4 csillagos esetén 20.000 Ft/éj, azaz 40.000 Ft, 5 csillagos esetén 30.000 Ft/éj, azaz 60.000 Ft-ért ajánlanak szállást.

•    Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell foglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál (A szállásfoglalási portálon jegyzett szobákra nem érvényesíthető a csomagár). A szállodák ezen a kedvezményes áron egy kontingenst biztosítanak, ezért javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kinézett szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával, a kedvezményes csomagáron. Az ajánlatban résztvevő szállodák listája folyamatosan frissül a budapestinfo.hu weboldalon.

•    Egy másik lényeges többletszolgáltatása a Restart kártyának, hogy a következő strandfürdők közül – Palatinus, Római Lido, Csillaghegyi, Paskál, Pesterzsébeti és Pünkösdfürdői strand – szabadon választható egy, amelybe ingyenes a belépés egy alkalommal.

•    Sőt! Ezen felül a történelmi gyógyfürdők közül a Lukács, Széchenyi, Rudas (Ez utóbbi nem minden nap koedukált!) fürdőből szintén szabadon választható egy, amelybe ingyenes a belépés egy alkalommal.

•    A Restart csomag ingyenes Hop-On Hop-Off szolgáltatást is tartalmaz! Kedvenc programja lehet ez akár egy belföldi vagy budapesti családnak is.

 

És ami mostantól újdonság minden Budapest Card típusnál:

•    Ha valaki a még nagyobb zöld területet választaná, annak lehetősége van a Lupa strandon 20%-os kedvezményt érvényesíteni a belépője árából.

•    A digitális világot kedvelők és az arra kíváncsiak pedig 20%-kal olcsóbban tudnak belépni az Európában egyedülálló VR Vidámpark 2000 négyzetméteres három szintes virtuális valóságába.

 

A Főváros hivatalos turisztikai kedvezménykártyája, a Budapest Card termékcsalád használatával több, mint 30 ingyenes és közel 100 kedvezményes szolgáltatás vehető igénybe.

 

A Restart 48H Budapest Card ára: 9990 Ft + 1500 Ft extra szolgáltatási csomag, azaz bruttó 11.490 Ft.

Ezek is érdekelhetnek