booked.net

Borkóstoló és pincelátogatás a St.Andrea Szőlőbirtokon

Elérhetőségek

Telefon +3636474018
Email kostolas@standrea.hu

A Turizmus Világnaphoz kapcsolódóan a St.Andrea Szőlőbirtok az alábbi kedvezményt nyújtja:

  • Borkóstoló és pincelátogatás -10% kedvezménnyel

A St.Andrea Szőlőbirtokon háromféle borkóstoló közül választhatnak kedves Vendégeink. A St.Andrea borkóstolón birtokborokat, a Prémium borkóstolón a legkiválóbb Superior és Grand Superior tételeket, míg a Ritka borok kóstolóján exkluzív, korlátozott számban rendelkezésre álló palackokat bontanak fel a pincészet borértő kollégái. Bármely sort is választja, a hat megkóstolt bor mellé bagettet és olívaolajat kínálunk, illetve bebarangoljuk a pincét és megmutatjuk, hol érlelődnek a borok, hol születnek a csodák. A kóstolókon megismerkedhetnek pincészetünk 15 éves történetével és az Egri borvidék sajátosságaival. Ha szerencséjük van, a szüreti munkálatokba is betekintést nyerhetnek ezen a hétvégén. 

Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 10.00-18.00

Borkóstolóra minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges. Prémium- és Ritka borok kóstolóinkat minimum 8 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Az akció érvényessége: 2019. szeptember 27-28.

A Turizmus Világnapja alkalmából -10% kedvezménnyel foglalhatóak pincelátogatással egybekötött borkóstolóink, a "Turizmus Világnapja 2019" jelige bemondása esetén. 

Tovább a honlapra


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek