A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Nap-Völgy Borászat és Élménybirtok

Elérhetőségek

Weboldal napvolgy.hu
Email elmenybirtok@napvolgy.hu
Asztalfoglalás I. +36 30 595 1778
Asztalfoglalás II. +36 30 225 1122

Amikor szinte minden materiális alapokra épül, az élményeket keressük, nem a tárgyakat. Értékekre szomjazunk, nem a pillanatnyi impulzusokra. Figyelmességre vágyunk a monotonitás helyett. Ezt képviseljük mi

Számunkra a bor jóval több, mint egy mérnöki pontossággal előállított alkoholos ital. A szőlőnek lelke van, ami mesél a tájról, az éghajlatról, a kultúráról. Ennélfogva minden bor saját egyéniséggel és karakterrel bír, amelyeket nem szeretnénk elfedni és a trendekhez formálni.

Vágytunk arra, hogy egy olyan helyet teremtsünk, ahová jó elszökni a megszokott hétköznapokból, és egy nyugodtabb, feltöltődéssel fűszerezett kikapcsolódást választani. Számunkra a szőlőtermesztés és a borkészítés is azt jelenti, hogy visszatérjünk az elfeledett értékekhez, figyelmesek legyünk a mindennapok apróságaira, és ráeszméljünk, hogy nem lehet mindent siettetni. Ezzel a szemléletmóddal szeretnénk borokat készíteni hétköznapi történetekhez, nem hétköznapi alkalmakra, társasághoz, magányhoz, kis és nagy pillanatokhoz.

Szeretnénk felismerhetőt, maradandót, kifinomultat alkotni, amelyben a régi értékek élnek – az új kor modern szikráival. A többi pedig már a természet munkája.

Mediterrán miliőnkben hetente változó ebéd és vacsora menükínálattal, vasárnaponként pedig gourmet reggelivel várunk, amit szezonális alapanyagokból, lehetőségeink szerint farm-to-table szemlélettel és csupa szívvel készítünk.

Tovább a borászat honlapjára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek