A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Greg-Vin Pincészet

Elérhetőségek

Weboldal greg-vin.hu
Email gregvinkft@gmail.com
Telefon +3636311303

Csodálatos kézműves borok a legendás egri borvidékről

Közhely, hogy Egerben kíváló borokat készítenek, hiszen, mint a nótában is fújjuk, Eger a borok városa. De azt vajon tudták, hogy a remek Eger, és Eger környéki szőlőtermő birtokok között is vannak egészek kivételes adottságú dűlők is, amelyek alapból grand superior minőségű termést hoznak évről- évre?

Nagyszüleimnek hála, akik kiváló érzékkel választották ki a legjobb szőlőtermő helyeket, és következetes szorgalommal kezdték el rajta a művelést,  a földjeink kivétel nélkül Grand Superior alapanyag termelésére alkalmas területek. Ilyen például a Nagyeged tövében fekvő Birkadűlő, vagy a Galagonyás is, ahol a vastag tufarétegben, a vulkáni hamuban kivlóan érzik magukat és fejlődnek a szőlőink.   Klasszikus, érett borokat készítünk.

Most zenghetnénk regéket arról, hogy a borkészítés, a legmodernebb technológiákkal, meg a legszuperebb hordókban, de jobbat ajánlunk. Mi lenne, ha ellátogatna a Szépasszonyvölgyben található családi pincénkbe, és maga győződne meg róla, milyen technológiával hozzuk ki a legjobbat az egyébként is hálás alapanyagokból!

Tovább a pincészet honlapjára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek