A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Welcome House

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot a szálláshelyre az alábbi adatok megadásával.
Az űrlap kitöltése nem minősül szállásfoglalásnak.
A szálláshely munkatársai hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén, a foglalás egyeztetése és véglegesítése céljából.

Személyes adatok
Időpont
Személyek:
Üzenet

Elérhetőségek

Weboldal welcomehouse-eger.hu
Email welcomehaz.eger@gmail.com
Telefon +36 70 227 7223

A Szépasszony-völgy fölötti dombtető leglenyűgözőbb rezidenciáján maximális kényelemben és komplex wellness-élményben lehet részetek egy szőlőtábla szomszédságában.

Éld át a maximális kikapcsolódást gyönyörű panorámával a jövőt szimbolizáló, környezettudatos házunkban, a nyüzsgő borospincéktől nem is olyan távol.

Az egri Welcome House-t egy első osztályú kényelmet biztosító vendégháznak álmodtuk meg pezsgőfürdővel, szaunával, hogy maximális kikapcsolódást biztosítson a minőségre vágyó vendégeknek. A 100 m2-es két szintes privát villában mindent megtalálsz, ami szükséges ahhoz, hogy a nálunk töltött időt a harmónia, a kényeztetés és a luxus jellemezze.

A pezsgőfürdős, fényterápiás kádban elmerülve a luxus érzését élhetitek át testet-lelket simító, magával ragadó környezetben. Ez az elbűvölő nyugalom szigete pihenteti érzékeiteket, s feltölti a kimerült energiakészleteket, hogy megújultan, felfrissülve érkezzetek vissza a mindennapokba. A beépített temperáló nem engedi, hogy idő előtt veszítsen a hőmérsékletéből a víz, így akár órákon keresztül élvezhetitek a kád adta élményt. A kád melletti nagy méretű elhúzható ablakon keresztül érezhetitek a kinti hőmérséklet és környezet adta lehetőségeket.

A hálószobákban kényelmes franciaágy ad helyet az éjszakai békés alvásnak. Ha kedvetek van az egész napot a házban tölteni, akkor sem fogtok unatkozni, mert korlátlan net és okos tv (Netflix és HBOmax) garantálja, hogy nem maradtok le kedvenc sorozatotok legfrissebb epizódjáról.

A ház szabályozható klímaberendezése biztosítja a számotokra ideális hőmérsékletet, így a nyári hőségben csak akkor lesz forró a hangulat odabent, ha Ti szeretnétek!

A földszint padlófűtése kellemes hőérzetet kínál az év minden szakaszában. Komfortos zuhanyzó, bekészített piperék, puha törülközők és köntösök kezeskednek arról, hogy a többcsillagos kiszolgálásban ne szenvedjetek hiányt.

A nyaralóház konyháját modern, skandináv stílusú design ihlette. Remek helyszín egy vidám, közös főzéshez, ahol minden nélkülözhetetlen eszközt megtaláltok a vacsora elkészítéséhez, ha kedvetek úgy tartja. Közben kedvenc zenéteket hallgatva akár koccinthattok is a bekészített borok egyikéből!

A terasz kényelmes bútorain üldögélve egy pohár borral a kezetekben kiváló alkalom lesz baráti, családi vagy meghitt beszélgetésekre. Fontos jeleznünk, hogy májustól októberig szinte minden hétvégén a ház alatt lévő szabadtéri színpadon esti koncertek kerülnek megrendezésre, ezt kérjük foglaláskor vegyétek figyelembe!

SZERETJÜK A HÁZI KEDVENCEKET, DE KÉRÜNK BENNETEKET, HOGY MOST CSAK TI GYERTEK! KÖSZÖNJÜK!


NTAK: EG23079902

Tovább a szálláshely honlapjára

Megnyitás térképen

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot a szálláshelyre az alábbi adatok megadásával.
Az űrlap kitöltése nem minősül szállásfoglalásnak.
A szálláshely munkatársai hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén, a foglalás egyeztetése és véglegesítése céljából.

Személyes adatok
Időpont
Személyek:
Üzenet

Ezek is érdekelhetnek