A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Szulák Andrea élő koncertje az Egri Várban


Jegyvásárlás

Szulák Andrea élő koncertje az Egri Várban 2024. július 14-én

Szulák Andrea az elmúlt évtizedekben számos sikeres musicalben és operettben játszott, mint például a Hegedűs a háztetőn, Lili bárónő, Nine, Koldusopera, Menopausa, Chicago, Carmen. Énekesnőként pedig egy igazi jazz énekesnő, aki a legnagyobbak mintájára szórakoztatja közönségét.

Nemcsak a színpadon van otthon, hanem a televíziózásban is, ahol az elmúlt években számos népszerű műsort vezetett, ès zsűrizett, mint például Activity, Szulák Show, Nagy Duett, az Ének Iskolája, Nyugi Köztünk Marad, ahol mindenkit magával ragadott az energiájával és humorával.

De, Szulák Andrea nemcsak művészként ragyog, hanem motivációs előadóként is több ezer embernek segített már azzal, hogy bátorítja őket az álmaik megvalósítására.

Szulák Andrea tehát nemcsak egy fantasztikus előadóművész, hanem egy igazi személyiség is, aki szeretné, hogy közönsége boldog és motivált legyen.

Kedves Közönség, most pedig készüljetek, hogy átéljétek az est egyik legemlékezetesebb pillanatát, amikor Szulák Andrea felbukkan a színpadon, és elkápráztat minket énekével és előadói képességeivel!

Jegyek kaphatóak a jegy.hu hálózatán és a Tourinform irodában.

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek