booked.net
A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Roy és Ádám Trió koncert

Lejárt esemény

Roy és Ádám Trió koncert a Dobó téren a Gárdonyi Napok eseménysorozat keretében

20 éve töretlen a siker!

7 album, 25 videóklip!

Legnagyobb slágerek: A csapból is én folyok!, Trambulin, Feketén a hófehér, Csak 1 pillanat, Az otthon itt van, Az én órám másképp jár.

Díjak:

  • 2 MAHASZ Aranyzsiráf díj:
    • 1999 - az év modern rock albuma
    • 2001 - az év hangfelvétele
  • 1998 - Huszka Jenő díj – az év zeneszerzője (Nagy Ádám)
  • 1999 - Rockvoks díj – az év énekese (Roy)
  • 2013 - Zenélni! díj: év zenekara a Roy&Ádám Trió

A '98-as évben az akkori zenecsatorna (z+) összesített éves slágerlistáján a "Csapból is én folyok!" c. daluk lett az első.

A Feketén a Hófehér c. dalukat, mely eredetileg egy Stevie Wonder - Paul McCartney dal feldolgozása, maga a popzene atyja, Paul McCartney engedélyezte.

Feldolgozták Madonna Music c. dalát, a hozzá készült videóklip az USA-ban a világ legnépszerübb botrány-bloggerének, Perez Hiltonnak az oldalán is felkerült a címlapra.

Három alkalommal is felléptek a Kapcsolat koncerteken közel 200.000 ember elött a Felvonulási téren.

Több, mint 5000 koncert Magyarországon, Olaszországban, Ausztriában, Szlovákiában, és Amerikában, ahol New Yorkban a Café Wha?-ban is zenéltek, ahol Jimi Hendrix és Bob Dylan is kezdte a pályafutását…

Bizony már jó pár év eltelt azóta, hogy a Roy & Ádám zenekar berobbant a köztudatba, s ahogy a daluk is mondja, a csapból is ők folytak. 1998 óta 7 albumot jelentetett meg a formáció, mely sikere azóta is töretlen. 2006- tól a Black-Outból jól ismert Csányi Zoli dobossal kiegészülve, trióként működnek, és járják az országot. Legújabb albumuk RÁZ címmel 2017.04.30.-án jelent meg, melyet egy teltházas koncerten ünnepeltek az A38-as hajón, amit nagysikerű országos turné követett! 2019 február 07.- én nagyszabási szimfonikus koncerttel ünnepelték a zenekar fennálásának 20 éves jubileumát a budapesti MomKult-ban, teltház elött, majd márciustól közös jubileumi turnéra indultak a Kowalsky meg a Vegával, melynek első állomása a debreceni Főnix csarnok volt, teljes teltház elött.

A belépés ingyenes.

A programváltozás joga fenntartva.

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek