A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Margaret Island koncert

Lejárt esemény

Jegyvásárlás

Margaret Island koncert Egerben a Broadway Monkeyban I Vendég: Doggos

Mozgalmas év vár 2024-ben a Margaret Islandre: az idén 10. születésnapját ünneplő zenekar áprilisban új nagylemezzel jelentkezik, így a tavaszi-nyári országjáró turnéjuk során a korábbi nagy Margaret klasszikusok mellett a legújabb dalokból is hallhat a közönség egy válogatást.

BELÉPŐJEGYEK: https://tixa.hu/margaret-island-eger-broadway

Early bird: 4990 Ft  //  Normál: 5990 Ft

Margaret Island koncertek, újdonságok, webshop: https://linktr.ee/margaretisland // Hírlevél feliratkozás: https://bit.ly/margaretislandhírlevél // Fotó: Annamarie Kiss Photography


DOGGOS
A 2017 végén alakult Doggos könnyedén lavírozik a pop, az indie és a glam-rock között. Koncertjein bármi megtörténhet a feszes garázsos riffeléstől kezdve egészen a sokperces, giccses power ballad-ig. A pécsi banda először a KERET blog ‘Kikeltető’ nevű tehetségkutatóján bukkant fel. Azóta felléptek többek közt az Ördögkatlan, Művészetek Völgye, Pécsi Egyetemi Napok, Fekete Zaj és Kolorádó fesztiválokon, koncerteztek a Carson Coma, a Margaret Island és a Ricsárdgír vendégeként, valamint három Magyar Klipszemle jelölést is maguk mögött tudhatnak.
2022-ben bekerültek a Hangfoglaló Program induló zenekari alprogramjába. Ennek keretében adták ki első magyar nyelvű szerzeményüket, Hozzám van szerencséd címmel. A klipet 2023-ban a Klór című megjelenés, majd az első anyanyelvi EP követte Agymasszázs címmel.

FB https://bit.ly/3CZgGAo // IG: https://bit.ly/3VWnFCv // YT: https://bit.ly/3DnIwYo // Spotify: https://spoti.fi/3DnZKF4 // https://www.youtube.com/watch?v=hrKgFQaKVwA

A Doggos zenekarral közös turné a Nemzeti Kulturális Alap (https://nka.hu/) és a Hangfoglaló Program (https://hangfoglalo.hu/) támogatásával valósul meg.

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek