booked.net

Dés László "Legyen Úgy" koncertje

Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. Pár éve ő maga is kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. 2018-ban jelent meg Az éjféli járat címmel első szólólemeze, amely átütő sikert aratott, néhány hónapon belül Platinalemez lett.

2017 végén Nagy utazás címmel országos turnéra indult, 2018 decemberében teltházas Aréna koncertet adott, 2019-ben pedig Mi vagyunk a Grund! címmel turnézott kimagasló sikerrel.

2020-ban új műsorral, a régi nagy slágerekkel és vadonatúj dalokkal kezd újra koncertezni, a koncertek címe az egyik legnagyobb slágere, a Legyen úgy! De elhangzik majd természetesen a Nagy utazás, a Vigyázz rám, az Olyan szépek voltunk és a mára már kihagyhatatlanná vált dal a Pál utcai Fiúk musicalből, a  Mi vagyunk a Grund! is.

Dés Lászlót ezúttal is kiváló zenekar kíséri, nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók.

Jegyár: I. helyár: 6500 Ft, II. helyár: 5500 Ft
Jegyek kaphatók: EKMK Bartakovics, ekmkeger.jegy.hu

A koncert az aktuálisan érvényben lévő kormányrendelkezéseknek megfelelően kerül megtartásra.

Jelenleg a 194/2021. (lV26) Korm. rendelet értelmében az intézményünkben nyújtott szolgáltatások igénybevételére a koronavírus ellen védett személyeknek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúaknak van lehetősége.

Jegyek kaphatók: EKMK Bartakovics, ekmkeger.jegy.hu

Szervező: Egri Kulturális és Művészeti Központ

Facebook esemény


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek