booked.net

Kökény Attila

Az Eger Advent programsorozat a legjobb választás az ünnepi készülődésre. Valódi családi kikapcsolódás és feltöltődés karácsony előtt.

A csodás barokk belváros méltó díszletei közt hamisítatlan adventi hangulat, káprázatos díszkivilágítás, különleges látványelemek, a forralt borok és a kürtőskalács fahéj illata vár. A legendás Dobó tér impozáns ünnepi fényruhába öltözik, amit a vár díszkivilágítása tesz utánozhatatlanná.

A karácsonyi vásár forgataga igazi egri gasztro-örömökkel, erre az alkalomra készült kínálattal, ünnepi menüajánlatokkal, kiváló borokkal és forralt bor különlegességekkel csábítják az idelátogatókat.

2021.12.10-én 19:00-kor az Eger Advent színpadán Kökény Attila!

2010 legjobb férfihangja, a Megasztár 5. szériájában vált ismerté.  Életében ekkor következett a nagy áttörés, 2011-ben debütált első önálló albuma, ami aranylemez lett.  Számos tv műsorban szerepelt, a Nagy Duett második évadának győztese lett, a Sztárban Sztár című showban egészen a döntőig jutott.  Láthattuk az Eurovíziós Dalfesztivál előválogatóján is.  2015 decemberében egy ünnepi lemezzel jelent meg, amin hallható kisfia, Kökény Lalika, Singh Viki és Veres Mónika Nika.  Attila fáradhatatlan és kemény munkájának köszönhetően ér el újabb és újabb sikereket és különösen nagy hangsúlyt fektet a közönségével való interakcióra és ezáltal a koncertekre országszerte.


Járványügyi szabályok

Fontos szempont az aktuális járványügyi szabályok betartása, melynek érdekében mindent megtesznek a szervezők. Ennek érdekében 500 fő feletti részvétel esetén kordonozással és védettségi kártya ellenőrzéssel fogják biztosítani a jogszabályok betartását, valamint minden árust és vendéget arra ösztönöznek majd, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket. Mivel a járványügyi szabályok és rendelkezések akár napról napra is megváltozhatnak, a szervezők mindenképpen azt kérik a vendégektől, hogy aktívan kövessék az Eger Advent Facebook oldalát, mert ott fogják közzétenni a fontos, aktuális információkat.

Weboldal


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek