A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Egri Szimfonikus Zenekar – Filharmónia bérlet 2022/2023

Lejárt esemény

Mi lehetne szebb kezdés a Gárdonyi Géza Színház színpadán, mint négy tehetséges fiatal művész előadása. A nagyszerű Sonus Cordis Kvartettel indul a 2022/2023-as évad, majd hazai pályára evezve az Egri Szimfonikus Zenekar készül Mozart és Haydn műveivel, Érdi Tamás zongoraművész közreműködésével. Az új évben a februárt rázzuk fel népszerű jazzslágerekkel a Budapest Jazz Orchestra Comboval, majd látogatást teszünk a francia impresszionizmus korába a Talamba Ütőegyüttessel és Horgas Eszterrel. Az évadot egy Debussy esttel zárjuk, a Danubia Zenekarral és nagyszerű szólistákkal.

Előadók:
Egri Szimfonikus Zenekar
Érdi Tamás - zongora
vezényel: Szabó Sipos Máté

Műsor:
Haydn: A patikus - nyitány, Hob. XXVIII:3
Mozart: A-dúr zongoraverseny, K. 414
Haydn: D-dúr („csoda”) szimfónia, Hob. I:96

Bérletár: 14 900 Ft

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2022. július 29-ig tart, új bérlet 2022. november 7-ig, az első hangversenyig váltható.

Jegyár: 4 400 Ft

Jegyek 2022. október 7-étől válthatók.

Bérletek válthatók a Gárdonyi Géza Színház jegyirodájában (Eger, Hatvani kapu tér 4.; +36 36 518 347, szervezes@gardonyiszinhaz.hu).

JEGYÁR KEDVEZMÉNYEK:

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk. A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Weboldal

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek