booked.net

Cabaret Band koncert

Az Eger Advent programsorozat a legjobb választás az ünnepi készülődésre. Valódi családi kikapcsolódás és feltöltődés karácsony előtt.

A csodás barokk belváros méltó díszletei közt hamisítatlan adventi hangulat, káprázatos díszkivilágítás, különleges látványelemek, a forralt borok és a kürtőskalács fahéj illata vár. A legendás Dobó tér impozáns ünnepi fényruhába öltözik, amit a vár díszkivilágítása tesz utánozhatatlanná.

A karácsonyi vásár forgataga igazi egri gasztro-örömökkel, erre az alkalomra készült kínálattal, ünnepi menüajánlatokkal, kiváló borokkal és forralt bor különlegességekkel csábítják az idelátogatókat.

2021. november 27-én 19:00-kor az Eger Advent színpadán a Cabaret Band!

Cabaret Band-ről

A zenekar tagjai nem tétlenkedtek az elmúlt egy évben. Ha már nem zenélhettek a közönségnek, hát alkottak. Megszületett az új album, az Ostwald rejtély. 

Az egri zenekar továbbra is pörget, néha kinevet, néha részeges, kocsmaszagú, néha pop, néha rock, modernhangzású, de múltat idéző, idétlen. Hát ilyen ez, CABARET.

A frontember Halmos András az ének mellett fuvolázik, gitározik.

A zenekar további tagjai:

  • Kerekes József trombita
  • Ollé Zoltán gitár
  • Kónya Csaba basszusgitár
  • File Sándor Pál dob

Járványügyi szabályok

Fontos szempont az aktuális járványügyi szabályok betartása, melynek érdekében mindent megtesznek a szervezők. Ennek érdekében 500 fő feletti részvétel esetén kordonozással és védettségi kártya ellenőrzéssel fogják biztosítani a jogszabályok betartását, valamint minden árust és vendéget arra ösztönöznek majd, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket. Mivel a járványügyi szabályok és rendelkezések akár napról napra is megváltozhatnak, a szervezők mindenképpen azt kérik a vendégektől, hogy aktívan kövessék az Eger Advent Facebook oldalát, mert ott fogják közzétenni a fontos, aktuális információkat.

Facebook esemény


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek