booked.net

Budapest Jazz Orchestra Combo – Filharmónia bérlet 2022/2023

Mi lehetne szebb kezdés a Gárdonyi Géza Színház színpadán a 2022-2023 évadban, mint egy operettgála nagyszerű szólistákkal és a Szolnoki Szimfonikus Zenekarral karöltve, majd hazai pályára evezve az Egri Szimfonikus Zenekar készül Mozart és Haydn műveivel Érdi Tamás zongoraművész közreműködésével. Az új évben a februárt rázzuk fel népszerű jazzslágerekkel a Budapest Jazz Orchestra Comboval, majd látogatást teszünk a francia impresszionizmus korába a Talamba Ütőegyüttessel és Horgas Eszterrel, és az évadot egy ebben a korban alkotott zeneszerző, Debussy estjével zárjuk az Óbudai Danubia Zenekarral és nagyszerű szólistákkal.

Előadók:
Budapest Jazz Orchestra Combo
Urbán Orsolya - ének
Gájer Bálint - ének

Műsor:
Népszerű jazz slágerek újraértelmezve
Ella Fitzgerald, Frank Sinatra
Tony Bennett, Phil Woods
Freddi Hubbard, Cannonball Adderley

Bérletár: 14 900 Ft

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2022. július 29-ig tart, új bérlet 2022. november 7-ig, az első hangversenyig váltható.

Jegyár: 4 400 Ft

Jegyek 2022. október 7-étől válthatók.

Bérletek válthatók a Gárdonyi Géza Színház jegyirodájában (Eger, Hatvani kapu tér 4.; +36 36 518 347, szervezes@gardonyiszinhaz.hu).

JEGYÁR KEDVEZMÉNYEK:

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk. A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Weboldal


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek