A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

TÓTHÉK - Szent-Iván éji tűzgyújtás & Születésnapi koccintás

Lejárt esemény

Ez a nap más, mint a többi... mert nem csak a hagyományos és általatok is leginkább kedvelt TÓTHÉK rendezvény ez, ahol megnyitjuk a nyarat és tűzgyújtással ünnepeljük Szent-Iván éjjelét

Hanem, itt szeretnénk Veletek együtt is koccintani és felvágni egy szép nagy tortát az elmúlt 40 évünkre, idén ugyanis nagy évfordulóhoz érkeztünk.

Részvételi díj és tartalma: 2.800 Ft, amit a helyszínen érkezéskor a pohár átvételekor fizethetsz, amibe egy nagy kedvencünket az Egri Csillag 2022-et töltjük. Gyermekeknek a rendezvényre való belépés ingyenes.

Idén is a Lobbanáspont Tűzzsonglőr csapata jön hozzánk, akik ezúttal is káprázatos műsorral készülnek, 20:00 órai kezdettel (https://lobbanaspont.hu).

A borok mellé az éhségűzőkről idén a Bodega Bisztró gondoskodik:

  • Faszénen sült debreceni páros házi molnárkában mustáros szósszal, savanyitott lilahagymával és mustármaggal, csemegeuborkával
  • Pulled Pork Burger hosszan sült BBQ sertéstarja, coleslaw, savanyított lilahagyma, csemegeuborka, házi BBQ szósz

Hogy jutsz el hozzánk?

A Piknik helyszínére többféleképpen is el tudtok jönni, ezért érdemes előre tanulmányozni az útvonal lehetőségeket:

A sportosabbak gyalog vagy kerékpárral is jöhetnek, de autóval is megközelíthető a placc.

Autósoknak az alábbi útvonalat javasoljuk:
https://maps.app.goo.gl/7NVHyi9FYqyq5yy26

Transzferrel:
Ismét segítünk a kijutásban, Transzfer buszunk a Gárdonyi Géza Színházzal szemben, a Hatvanikapu téren az ’56-os emlékmű mögött indul! Keressétek a Tóthék Transzfer feliratot!

A transzfer gyakran jár majd a találkozó pont és Tóthék között, az első 15:30-kor indul a Piknik helyszínére (utána 16:15, 17:00, 17:45, 18:30, 19:15).

A rendezvény helyszínéről pedig minden óra 30 perckor indul a busz vissza és a Hatvani kapu téren áll meg. A transzfer díja: 1.500 Ft/ fő oda-vissza.

Ha igénybe szeretnétek venni a transzfer lehetőséget, az eseményre történő regisztrációkor jelezzétek, melyik időpontban szeretnétek beszállni.

A rendezvény regisztrációhoz kötött.

Kérjük, a részvételt legyetek kedvesek előre jelezni a következő elérhetőségeken:
Telefon: +36 30 178 7042
E-mail: tourism@tothferencpinceszet.hu

Várunk Benneteket szeretettel,
Tóthék

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek