booked.net

Tóthék - Szent Iván éji tűzgyújtás

A Szent Iván-éji tűzgyújtás többszázéves hagyományát fenntartva egy kivételes eseményre invitálunk Benneteket. Végre sok hónap kihagyás után, ismét a Nyárfa alatt találkozhatunk, ahol finom borok társaságában beszélgethetünk az élet nagy dolgairól.

Ez az éjszaka a legendák szerint különleges, mágikus erővel bír, ilyenkor a kívánságok valóra válnak és varázslatos dolgok történnek. Hozzátok magatokkal kedvenc pokrócotokat, üljetek le a tűz köré és köszöntsük együtt az idei nyarat ezen a misztikus estén.

A Lobbanáspont Tűzzsonglőr csapata is eljön hozzánk, akik káprázatos műsorral készülnek!
Weboldaluk: https://lobbanaspont.hu

Program:

  • Meseszép naplemente
  • Hagyományos máglyagyújtás
  • Tűzzsonglőr műsorok
  • Sok-sok tánc és tűzúgrás

A helyszínre érkezéskor kaptok egy szép, Tóth Ferenc Pincészet logózott boros poharat, amibe üdvözlőitalként választhattok egy fehér gyöngyöző bort, vagy rozét. A pohár letéti díja 1.000 Ft, amit az est végén van lehetőségetek visszaváltani, de akár meg is tarthatjátok emlékbe.

A Piknik helyszínére többféleképpen is el tudtok jönni, tanulmányozzátok az útvonal lehetőségeket a Facebook térképre kattintva!
A sportosabbak gyalog, vagy kerékpárral is jöhetnek, de autóval is megközelíthető a placc.
Ismét segítünk a kijutásban, keressétek a Szebusz személyszállítás buszát a Gárdonyi Géza Színházzal szemben, a Hatvanikapu téren az ’56-os emlékmű mögött!
A transzfer óránként jár majd a találkozó pont és Tóthék között, az első 12:00 órakor indul a Piknik helyszínére.
Közbeiktattunk egy második beszálló lehetőséget, minden óra 05 perckor fel tudtok szállni a Vécsey völgy elején lévő buszmegállóban is!
A transzfer díja 500Ft/ fő oda vissza.
Ha igénybe szeretnétek venni a transzfer lehetőséget, az eseményre történő regisztrációkor jelezzétek, melyik időpontban szeretnétek beszállni.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Kérjük, a részvételt legyetek kedvesek előre jelezni a következő elérhetőségeken:
Telefon: +36 20 444-0173
E-mail: tourism@tothferencpinceszet.hu

A jókedveteket semmiképp ne felejtsétek otthon!
Várunk Benneteket szeretettel,
Tóthék

Facebook esemény


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek