A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Tollba mondva - KOVE csoportos kiállítása

A Képgrafikusok Olgyai Viktor Egyesületének szervezésében elindult a Tollban Mondva kiállítássorozat.

A kiállítás és a rendezvénysorozat apropóját a golyóstoll feltalálásának, illetve szabadalmának évfordulója adja. A tárlaton részt vevő alkotók egy, vagy több A/4-es felületre készítettek golyóstoll
munkákat.

Kiállító művészek:
Bartis Elemér, Barta János, Bugyi István József, Danka Attila, Szepessy Béla, Kun Péter, Sinka Péter, Takáts Márton, Havasi Tamás, Börcsök Attila, H. Németh Katalin, László János, Csorján Melitta, Herczeg István, Orr András, Jónás Péter, Boros Mátyás, Lőrincz Róbert, Madaras László, Lukács Gábor, Nagy Katalin Matild, Nagy Dénes, Vén Zoltán.

Összesen huszonhárom művész egyedi alkotói stílusát felvonultatva igyekszik bemutatni a kortárs rajz- és grafikaművészetet a kiállítás, amelyben fellelhetők a fényképszerű megoldásoktól, az illusztratív munkákon keresztül, az absztrakt kifejezésig a magyar rajzművészet számos része. A KOVE grafikusművészei követik a modern technikákat, nem csupán ismerői a módszereknek, de egyszerre művelői is. Céljuk, hogy a grafika legjelentősebb hagyományait népszerűsítsék a társadalomban.

A kiállítás ingyenesen megtekinthető 06. 22-ig a BBKH galériájában a ház nyitvatartási idejében.

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek