booked.net

TEDxEger 2022


Jegyvásárlás

Óriási hírünk van: Idén újra TEDxEger, november 12-én szombaton az Uránia Moziban!

Idén a rezsiárak emelkedése és az infláció miatt a 2019-es árakhoz képest emelnünk kellett a jegyek árain. A normál jegyek 15.000 Ft-ért kaphatóak, de szeptember 30-ig korlátozott számban tudsz venni Early Bird jegyet, 12.000 Ft-ért.

Aki úgy érzi, vásárolhat támogatói jegyet, melynek ára 50.000 Ft és cserébe - azon felül, hogy részt vehet a rendezvényen - feltüntetjük a nevét vagy cégnevét a támogatók között.

Kik lesznek az előadók?

Az előadói lista még nem végleges, de ahogy áll össze a program, az előadók nevét és témáit folyamatosan tesszük közzé a közösségi médiában és ebben a hírlevélben.

Ajánlhatok előadót? Lehet jelentkezni?

Igen, sőt! Ha van megosztásra érdemes gondolatod, töltsd ki a jelentkezési lapunkat: https://forms.gle/g5kfckavbZLn5Dcw5

Ha ismersz valakit akit előadónak ajánlanál, írd meg nekünk emailben: info@tedxeger.com

Hány órától kezdődik a rendezvény, és meddig tart?

Délután kezdődő, estébe nyúló eseményre számíts. A pontos kezdési és befejezési időpontot időben kommunikálni fogjuk.

Miért vegyem már most meg a jegyet, ha még szinte semmit nem tudunk?

2019-ben rekord idő alatt elfogytak a jegyek, ugyanis a rendelkezésre álló helyek száma véges. Rendes jegyből összesen 100 db-ot adhatunk el. Ezért érdemes mielőbb bebiztosítani a helyedet a rendezvényre. De ami ennél is fontosabb, korai vásárlásoddal is támogatod a rendezvény szervezését, így mindent időben ki tudunk fizetni.

Visszakaphatom a jegyem árát, ha meggondolom magam?

A jegyeket csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha elmarad a rendezvény. Ha mégsem tudsz eljönni, eladhatod vagy felajánlhatod másnak a jegyedet. Az utolsó napokban biztosan sokan lesznek, akik szeretnének jegyet venni.

Mire költitek a jegyekből befolyó bevételt?

A TEDxEger egy non-profit esemény, melyet a Labor Egyesület szervez, a bevételek egyesületünkhöz érkeznek. A helyszínbérlet és az étel-ital képezi a legnagyobb költségünket, de ezen felül még számos apróbb költségből adódik össze a költségvetés. A jegyárakat úgy kell meghatároznunk, hogy a feltétlenül szükséges költségeinket mindenképp fedezze.

Weboldal


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek