booked.net

Szeder és Lóci: Dalszerző

Szeder és Lóci: Dalszerző
A könnyűzene világa két fiatal énekes-gitáros dalszerző interaktív előadásában. Avagy miből szülessen a sláger?

Szeder-Szabó Kriszti és Csorba Lóci néhány évvel ezelőtt a Ki Mit Tube? versenyen mutatta meg duettjét, és az országos második helyezésig jutottak. Azóta mind a ketten szép eredményeket értek el külön-külön saját zenekaraikkal (Szeder: Artisjus-díj és Lóci játszik: Fonogram-díj), mégis egy közös missziót dédelgetnek régóta: egy olyan előadást létrehozni, ami közérthető nyelven mutatja be a könnyűzene nyelvét, sőt, együtt fedezik fel ezt a rendkívül sokszínű világot.

Minden ember dalszerző, még ha nem is tud róla – és a dal műfaja vesz minket körbe nap mint nap. Minden gyerek fogékony a zenére, és természetesen dalokkal veszi kezdetét a „beavatásuk” is: egy népdalt vagy egy gyerekdalt tanulnak meg elsőként. No de ezek a dalok miből születtek? Miből építkeznek? Mi mindenre van szükség egy slágerhez?
Kriszti és Lóci egy interaktív, 50 perces előadás során készíti el az idei év legnagyobb slágerét a gyerekekkel közösen, amiből az is kiderül, hogy ki mindenkiből lehet dalszerző?

Közreműködik:
Szeder-Szabó Krisztina – ének, gitár,
Csorba Lóci – ének, gitár

Az előadást egyaránt ajánljuk alsó és felső tagozatos diákoknak (1-8. évfolyamú korosztály)
Belépőjegy: 500 Ft/fő
Kérjük, előzetesen jelezzék részvételi igényüket e-mail-ben a gacsaly.ildiko@ekmk.eu vagy a 06 20 779 0383 telefonszámon.

A programot a NKA Zeneművészeti Kollégiuma támogatja.

Weboldal


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek