A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

"Szereted-e még...?"

Lejárt esemény

2023. július 12-én 21:00-kor "Szereted-e még...?" Szécsi Pál emlékkoncert, Gergely Róbert előadásában az Agria Nyári Játékok Színpadán, az Egri várban!

Esőnap: 2023. július 13., 21.00 

Szereted-e még…?

Szécsi Pál-emlékkoncert

Van kedvük egy varázslatos, zenés időutazáshoz? A nagyérdemű jóvoltából országos sikerűvé avatott „Szereted-e még?” című műsorban Szécsi Pál olyan legendássá nemesült slágerei kerülnek felidézésre Önökkel közösen, mint a „Csak egy tánc volt”, a „Violák”, az „Én édes Katinkám” „Karolina”, „Gedeon bácsi”, „Két összeillő ember” vagy a Szeretni bolondulásig”. Az emlékesten számtalan személyes visszaemlékezés, dokumentum, filmbejátszás és egyéb érdekesség-kulisszatitok is látható, hallható lesz.

A tragikusan fiatalon eltávozott ikon művészi-szellemi hagyatékának ápolását kötelességének érző, EMERTON-díjas énekes-színművész már több mint 300-szor (!!!) vitte sikerre Kárpát-medence szerte kollégáival a Szereted-e még…? c. műsortGergely Róbert, a tőle megszokott eleganciával, jellegzetes előadásmódjával ebben a műsorában is a líra, a szenvedély és a temperamentum hangján szól, mindamellett néhány saját, népszerű, ikonikus melódiáját is előadja majd.

Közreműködik: 

Gergely Róbert (EMERTON-díjas)

Némedi-Varga Tímea és Gere Orsolya (vokál)

Élőben kísér:

a Studio11 Combo

Forrás: www.agriajatekok.hu

 

Jegyek vásárolhatók:

Személyesen:

  • Tourinform Eger (Az itt vásárolt jegyekért + 300,-Ft/jegy kezelési költséget számítanak fel!)

Online:

  • www.jegy.hu

Weboldal

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek