booked.net

Pünkösdi Nyitott Pince Napok


Jegyvásárlás

A Pünkösdi hosszú hétvégén kinyitjuk a Kistályai úti Tóth Ferenc pincét minden borkedvelő és érdeklődő számára!

Szombaton és vasárnap 11.00 és 18.00 óra között várlak Titeket pincebemutatásra, beszélgetésre és borkóstolásra.

Nagyon várjuk, hogy bemutathassuk Nektek a klasszikus kedvencek lejújabb évjáratát.

A borok mellett senki nem marad éhesen, mert finom kézműves sajtokkal, kencékkel és pékáruval készülünk.

A rendezvényre történő belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ami a katatoth@tothferencpinceszet.hu email címen vagy a +36 20 444-0173-as telefonszámon lehetséges.

Pohárdíj:
1000 Ft, mely tartalmaz egy Tóth Ferenc logózott borospoharat és egy Leányka 2020 fehérbor üdvözlőitalt. Távozáskor a poharat magatokkal vihetitek vagy 500 Ft-ért visszaváltjuk. (A pohárdíj a helyszínen vásárolható meg készpénzért.)

Érdekességek:
- Elkészült V. pinceágunk, ezzel együtt új kóstolótermünk, amit örömmel mutatunk majd be az érdeklődők számára. Most, a pinceág előtti teraszon tartjuk meg barátságos kóstolónkat vendégeinknek!
- Kellő körültekintéssel és a biztonsági előírásokat figyelembe véve lesz lehetőség a pincelátogatásra, körbevezetem vendégeinket az új részen, de kérem, hozzanak magukkal sálat vagy szájmaszkot és viseljük is ezeket. A vezetett pincetúrák minden óra 30 perckor indulnak.
- A Kistályai úti Tóth Ferenc pince mellett, a Szépasszonyvölgyi pincénkben is megtartjuk a Nyitott Pince napokat, itt pincelátogatás nélkül.

Azok a kedves vendégek, akik mindkét pincénket meglátogatják a Pünkösdi hosszú hétvégén, kapnak tőlünk egy személyre szóló kupont, melyet webshopunkban levásárolhatnak. A vásárlási kupon a kiállítástól számítva 1 hónapig érvényes, bármely Tóth Ferenc borra és 15% kedvezményre jogosít.

- Már bicikli út vezet ki a Kistályai úti pincékhez, így aki azzal érkezik, annak Rosé Szőlőmusttal kedveskedünk.(Kerékpárral tovább hajthattok a Szépasszonyvölgybe is!)

SUPERIOR BOROK KÓSTOLÓJA 05.22. 17:00

Kóstolónk korlátozott létszámú program, amelyre a részvétel írásos a Nyitott Pince Napokra történő általános regisztráción felül történő jelentkezéshez és a belépődíj előzetes megvásárlásához kötött!

A részvétel díja 8.000 Ft/fő (Klubtag ár 7200 Ft/fő), amely magában foglalja a 12 superior tétel vezetett kóstolását, melyből 5 tételt most kóstolhat először a közönség, ásványvizet és bagettet olíva olajjal.

Időpont: 2021.05.22. szombat 17:00
Időtartam: kb. 1,5 óra
Helyszín: Tóth Ferenc Pincészet, Kistályai út 40.

További információ és online jegyvásárlás:
https://tothferencpinceszet.hu/borok/nyitott-pince-napok-superior-borok-kostoloja-belepojegy

Szeretettel várlak Benneteket:
Tóth Katalin

Facebook esemény


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek