A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Összhangban a visszhanggal - Didgeridoo barlangkoncert

Összhangban a visszhanggal - Didgeridoo barlangkoncert

Egy régi álmom válik valóra, ugyanis már régóta tervezek egy koncertet, ami egy barlangban szólal meg. Ennek több oka is van. Az egyik, hogy egy barlangnak, nagyon különleges akusztikája van, ugyanis tele van különböző visszhangokkal. Ami egy hangszer szempontjából nem igazán előnyös. De én pont ezt a lehetőséget fogom a koncert előnyére fordítani. Nem lesz könnyű dolgom, mert a Didgeridoo rezgései egy olyan frekvencián rezegnek, ami magában is elég lenne, de ebben az esetben még megfűszerezve a visszhang akusztikus hatásaival egy olyan élményt nyújt, ami úgy gondolom, hogy nem mindennapi. Kitérnék a helyszín adottságaira is. Mivel hogy egy barlangról van szó, a föld energia adott. A Didgeridoo mint közvetítő, egy olyan hanghullámot generál, ami kikerülhetetlenül gyógyító erővel bír. A térben létrejött koncentrált energia nagyon erőteljes tisztító, és egyensúlyba hozó hatással bír. Ajánlanám kimondottan azoknak, akiknél a föld elem hiányban van. Ez most egy sorozat első állomása. A férőhely limitált, de a jegyek elővételben kaphatók, így tudod a helyet lefoglalni. Takarót, meleg ruhát, polifoamot hozzatok magatokkal. Várunk szeretettel minden utazni vágyót! - Ócs József-

A noszvaji koncertsorozat első időpontja: 2024. június 8. 19 óra. Kérünk, hogy legkésőbb 18:30-ig érkezz meg a koncert helyszínére.
Helyszín pontosan: 3325 Noszvaj, Honvéd utca 37. Barlanglakások.
Link: https://maps.app.goo.gl/cwm9qRbqqMedicsq5

Érdemes a koncert előtt bejárni a környéket és a környező településeket, mert rengeteg a látnivaló.

A koncerten a nézők létszáma korlátozott! Jegyek kaphatók elővételben 6.000.-Ft-os áron, illetve majd a helyszínen. Jegyvásárlási szándékod az office@jogastudio.hu e-mail címen tudod jelezni. Az elővételes jegy árát az alábbi számlaszámra tudod utalni: Padma Jógastúdió Kft. 11714006-29903177-00000000. Kérlek, hogy minden esetben írj számlázási nevet és címet. 

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek