booked.net

Nyitott Pince Napok


Jegyvásárlás

A Pünkösdi hosszú hétvégén kinyitjuk a Kistályai úti, Tóth Ferenc pincét minden borkedvelő és érdeklődő számára!

Szombaton és vasárnap 11.00 és 18.00 óra között várlak Titeket pincebemutatásra, beszélgetésre és borkóstolásra.

A vendégeink számára 3 bort mutatok meg: egy Leánykát, egy Egri Csillagot és egy Egri Bikavért, melyeknek a legújabb évjáratát kóstoljuk együtt.

A borok mellett, senki nem marad éhesen, mert finom kézműves sajtokkal, sonkákkal, kolbászokkal és pékáruval várunk Benneteket.

A részvétel 1.000 Ft - tartalmazza a 3 bemutatott bort és a pincetúrát - amely a két nap folyamán borboltunkban levásárolható!

Érdekességek:

  • Reményeink szerint, erre a hétvégére elkészül V. pinceágunk, ezzel együtt új kóstolótermünk, amit örömmel bemutatunk az érdeklődők számára.
  • A Kistályai úti Tóth Ferenc pince mellett, most először a Szépasszonyvölgyi pincénkben is megtartjuk a Nyitott Pince napokat. Azok a kedves vendégek, akik mindkét pincénket meglátogatják a Pünkösdi hosszú hétvégén, kapnak tőlünk egy személyre szóló kupont, melyet webshopunkban levásárolhatnak. A vásárlási kupon a kiállítástól számítva 1 hónapig érvényes, bármely Tóth Ferenc borra és 15% kedvezményre jogosít.
  • Már bicikli út vezet ki a Kistályai úti pincékhez, így aki azzal érkezik, annak szőlőmust fröccsel kedveskedünk (kerékpárral tovább hajthatnak a Szépasszonyvölgybe is).

Kérjük, a részvételt legyetek kedvesek előre jelezni a következő elérhetőségeken:

Telefon: +36 20 444-0173
E-mail: katatoth@tothferencpinceszet.hu

Online jegyvásárlás: https://tothferencpinceszet.hu/borok/nyitott-pince-napok-belepojegy/

Szeretettel várlak Benneteket:
Tóth Katalin

Facebook esemény


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek