booked.net

Monacoustic koncert

A Monacustic 2019-ben alakult. Megalakulásuk előtt a duó tagja volt több más formációnak is. A művészetek szerelmesei, azonban a zene mindig is előkelő helyet foglalt el szívükben, így egész életüket segítette valamilyen formában.

Számukra kedvelt dalokat dolgoznak fel akusztikus verzióban. Repertoárjukat a zenei stílusok sokféleségéből állították össze, olykor nem megszokott módon nyúlnak hozzá az általuk kiválasztott dalokhoz.

Örökzöld vagy mai a dallam: mindenhol rátalálnak az értékre.

2021. december 1-én 18:45-kor az Eger Advent színpadán a Monacoustic!

Az Eger Advent programsorozat a legjobb választás az ünnepi készülődésre. Valódi családi kikapcsolódás és feltöltődés karácsony előtt.

A csodás barokk belváros méltó díszletei közt hamisítatlan adventi hangulat, káprázatos díszkivilágítás, különleges látványelemek, a forralt borok és a kürtőskalács fahéj illata vár. A legendás Dobó tér impozáns ünnepi fényruhába öltözik, amit a vár díszkivilágítása tesz utánozhatatlanná.

A karácsonyi vásár forgataga igazi egri gasztro-örömökkel, erre az alkalomra készült kínálattal, ünnepi menüajánlatokkal, kiváló borokkal és forralt bor különlegességekkel csábítják az idelátogatókat.


Járványügyi szabályok

Fontos szempont az aktuális járványügyi szabályok betartása, melynek érdekében mindent megtesznek a szervezők. Ennek érdekében 500 fő feletti részvétel esetén kordonozással és védettségi kártya ellenőrzéssel fogják biztosítani a jogszabályok betartását, valamint minden árust és vendéget arra ösztönöznek majd, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket. Mivel a járványügyi szabályok és rendelkezések akár napról napra is megváltozhatnak, a szervezők mindenképpen azt kérik a vendégektől, hogy aktívan kövessék az Eger Advent Facebook oldalát, mert ott fogják közzétenni a fontos, aktuális információkat.

Weboldal


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek