booked.net

Maradj Velem...-Balázs Fecó Exkluzív Nagykoncertje

Tekintettel Magyarország Kormánya által a mai napon kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzetre a Gag Management Produkciós Iroda által meghirdetett koncerteket új intézkedésig FELFÜGGESZTI! 

Az egészségügyi veszélyhelyzet megszűnésével a koncertek természetesen megrendezésre kerülnek.

A megvásárolt belépők az új időpont kihirdetéséig illetve az új időpontra is érvényesek. Amennyiben sajnálatosan a jegytulajdonosnak valamilyen okból nem megfelelő az új időpont akkor a jegyek a váltás helyén az új időpont hivatalos kihirdetése után visszaválthatók.

 

A Korál együttes legendás alapító billentyűse, szövegírója és zeneszerzője Balázs Fecó ma már sokkal kevesebb fellépést vállal, mint korábban, vagyis hatalmas számú rajongótábora számára igazi különlegesség élőben hallgatni és látni a zenészt.

S hogy mire számíthatunk ezúttal tőle? Mint mondta, zenésztársaival időutazást terveznek a dalok révén vissza abba az elmúlt ötven évbe, amelyet eddig a muzsikus pályán eltöltött. Elválaszthatatlan az életétől és az életművétől az ős-Neoton, az 1972-es szupergroup, a Taurus, valamint a Korál együttes. Egész nemzedékek nőttek föl a dalain, ennek köszönhetően közönsége ma már több generációs, így számára minden szólódal vagy Korál-szerzemény egy emlék, amely összeköti őt szeretett rajongóival. A zenész ezeket az emlékeket szeretné megosztani a koncert hallgatóival. Az összehasonlíthatatlanul sajátos hangzásról nem csak Balázs Fecó gondoskodik, hiszen ezen az estén a zenekara kiegészül sztárvendégével: Szűcs Antal Gáborral.

Jegyek kaphatók a Tourinform Irodában (3300 Eger, Bajcsy-Zs. u. 9.) és a www.gag.jegy.hu-n!

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek