A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

KOKA Portré - Csorba Lóránt /Lóci játszik/

Kultúra, zene, karrier, mindez nagyszerű zenészekkel, érdekes beszélgetésekben, közvetlen hangulatban egy csodálatos helyszínen. Ez a KOKA Portré sorozata. 

2024-ben összesen 5 alkalommal, többek között országosan ismert és elismert zenészekkel! 

Második alkalommal vendégünk Csorba Lóránt, a Lóci játszik zenekar frontembere és dalszerzője. 

Csorba Lóránt, az idén immáron 10. születésnapját ünneplő Lóci játszik zenekar frontembere, a magyar alternatív/pop zene megkerülhetetlen alakja. Életvidám dalszövegeivel, fülbemászó dallamaival zenekara eljutott az ország legnagyobb fesztiváljainak nagyszínpadjaira is, miután 2017-ben megnyerték a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató műsort! 
Lóci számtalan slágere mellet reklámokhoz is ír zenéket, lehet egyet el is játszik nekünk az este.. Egy biztos, ez egy igazán különleges alkalom lesz, amit nem érdemes kihagyni! 

A beszélgetőtárs Domán Vivien újságíró, riporter. 

A beszélgetés mellett természetesen a zene sem marad el, igazán közeli betekintést nyújt majd Lóci egy-két szerzeményébe és művészetébe!

Jegyár: 2.900 Ft
A jegyértékesítés hamarosan indul a www.tixa.hu oldalon! 

Kérünk mindenképpen foglaljatok asztalt magatoknak előre a +36 20 944 7865 telefonszámon SMS-ben, vagy telefonhívással!

* Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy a rendezvény alatt kiszolgálás kizárólag az asztaloknál, érkezési sorrendben történik! Megértésüket köszönjük! 
Szeretnénk felhívni minden kedves vendégünk figyelmét hogy az esemény ideje alatt a dohányzás kizárólag az udvaron kívül, a kijelölt helyen megengedett. Megértésüket köszönjük! *

 

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek