A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Testi vágyak - Lelki szükségletek pódium beszélgetés Bóna Lászlóval

Lejárt esemény

Kerek-perec címmel pódiumbeszélgetés sorozat indul.

A vendégek  terapeuták és különleges életű emberek, akikkel beszélgetünk mindarról a tapasztalatokról, megélésekről, praktikákról, amely előbbre vihet mindannyiunkat, amely izgalmas, és tele van aha-élményekkel.

Első alkalommal Czövek Zsuzsa vendége Bóna László író, tanár, filozófus, homeopátiás szakember, aki magával ragadó, kivételes előadó is.

Ezen az estén beszélgetni fogunk a Testiségről, a vágyakról, a szexualitásról, talán feszegetve tabukat is, és persze a testiség lelki oldaláról is, a szükségleteinkről. És arról, hogy hogyan került ellentétbe a test a lélekkel? Ki akarta így? Ki tartja fenn ezt az ellentétet? Mire jó ez? És miért szenvedünk ettől? Mit lehet az ellentét ellen tenni? 

A Kerek-perec, a sorozat címe utal arra, hogy őszintén, nyíltan, kertelés nélkül beszélgetünk a témákról. A "kerek" egyben utal az egészre, és ami kerek vagy gömbölyű, az teljes.

Mindennek a Lollok-Ház adott otthont, amely oly meghitt és bensőséges.

Jegyeket elővételben a lollokhaz@gmail.com emailcímen, vagy személyesen lehet venni a recepción az első emeleten. (Eger, Sas u 5-7)

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek