A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Kaptárkövek Teljesítménytúra 2023

Lejárt esemény

Téged is kiver a víz a tömegtől? Már neked is eleged van a rajtnál tolongásból és türelmetlenkedésből? És mélységesen elszomorít a teleszalagozott erdők, no meg a széthagyott poharak és csokipapírok látványa? Megértünk, hisz nem erről kéne szóljon a teljesítménytúrázás…

Szeretnél részt venni egy olyan teljesítménytúrán ahol családias a hangulat és a szervezők a szívüket, lelküket beleadják, miközben a természetet is óvják?

Akkor téged is vár a Kaptárkövek Teljesítménytúra a Bükkalján! Itt mindenki mosollyal és örömmel fogad, mert neked szeretnének élményeket nyújtani és megismertetni veled csodás vidékünket. Itt nem csupán a tempó a fontos, hanem próbára teheted tájékozódási képességeidet is. Ne ess kétségbe, ha eltévedtél, inkább jelzéseket keress szalagozás helyett és ügyesen forgasd a térképet! Cserébe páratlan ritkaságok, különleges szépségek várnak út közben: lenyűgöző kilátások a hegyek tetején, titokzatos kőfülkék az erdők rengetegében és vulkanikus borok az évszázados pincék mélyén.

A Bükkalja vadregényes és menő, de nem adja könnyen magát! Tájékozódni kell, így a térkép lesz az úton a legjobb barátod. 15, 30 és 50 kilométeres távokkal várjuk a kalandvágyó túrázókat 2023. június 17-én szombaton.

Bővebb infó: https://www.kaptarko.hu/kaptarkovek-teljesitmenytura-2023/

Nevezés: 2023 április 2-től – kizárólag online

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek