A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Jazz Reunion a Koka Galériában

Lejárt esemény

Jazz Reunion a Koka Galériában

Valaha osztálytársak a LFZF jazz tanszakán, s bár más utakra röpítette őket az élet, a 2023-as év fordulópontot jelent, nemcsak a kerek születésnapok végett, hanem a zenei kifejezésben és az újra egymásra találásban.

Míg Gábor és Tamás megmaradtak a zene kiapadhatatlan medrében, Erika a turizmusban, a diplomáciában és végül a jógában talált otthonra.

Két kitűnő gitáros és egy énekes ad utat a kreativitásnak a jazz finomabb hullámain, ahol bőven jut hely a műfaj egyedi zamatát adó improvizációnak akár duóban, de még inkább trióban. 

  • Répássy Erika - ének
  • Szalay Gábor - gitár
  • Valastyán Tamás - gitár

Egerbe egy friss COLE PORTER estet hoznak, ahol lesz hely ennek a zseniális zeneszerző és szövegíró munkásságának bemutatására, hogy értő fülekre találjanak dalai a XXI. században is.

A koncert ingyenes, de asztalfoglaláshoz kötött! 

Asztalfoglalás +36 20 944 7865 telefonszámon SMS-ben, vagy telefonhívással!

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy a rendezvény alatt kiszolgálás kizárólag az asztaloknál, érkezési sorrendben történik!
Az eseményen kép- és hanganyag kerül rögzítésre, melyet a szervező promóciós céllal felhasználhat a közösségi médiában. 

Szeretnénk felhívni minden kedves vendégünk figyelmét hogy az esemény ideje alatt a dohányzás kizárólag az udvaron kívül, a kijelölt helyen megengedett. Megértésüket köszönjük! 
 

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek