booked.net
A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Gyereknap a Bükki Csillagdában

Lejárt esemény

Jegyvásárlás

Május 28-án (Pünkösdvasárnap), mely gyereknap is egyben, külön programokkal is szeretnénk kedveskedni a gyermekeknek.

A Bükki Csillagda május 28-i 10-12 órás idősávjában az egyik csoportunkat kifejezetten a gyermekeknek tartjuk fent: erre az időpontra főleg óvodás korú gyerekek (és családjuk) jelentkezését várjuk. Ez a csoport megtekintheti a kiállítást, felmehet az obszervatóriumba, a planetáriumban pedig kifejezetten nekik szóló gyerekfilmet vetítünk. A maximum létszám: 40 fő, ezért érdemes online megváltani jegyeiket, hogy biztosan legyen helyük.

Ugyancsak ezen a napon a 14-16 órás idősávban is fenntartunk egy gyermeknapi csoportot, de már az eggyel nagyobb – vagyis a 7-14 éves – korosztálynak (és családjuknak). Az ő programjukban benne foglaltatik a kiállítás megtekintése és a távcsőbemutató egy kvízzel kiegészülve az obszervatóriumban. A planetáriumban pedig egy rövid élőszavas előadást követően egy űrhajósokról szóló filmmel kedveskedünk számukra. A maximum létszám: 40 fő, ezért érdemes online megváltani jegyeiket, hogy biztosan legyen helyük.

Továbbá az ezen a napon hozzánk látogató gyerekek kézműves foglalkozáson is részt vehetnek – igény szerint –, lesznek kifestők és (pünkösdi) koronakészítés is.

Kérjük, hogyha olyan csoportba szeretnének kerülni, ahol nem ezek a fentebb részletezett gyermekprogramok lesznek, akkor másik (nem jelölt) csoportba foglaljanak!

(Nyitóképünk az adventi ünnepekben készült a Csillagdában.)

Vásárolja meg jegyét személyesen elővételben az egri Tourinform irodában!

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek