booked.net

Groovehouse

A Groovehouse magyar pop-rock együttes, célcsoportjuk tinédzserektől az idősebb korosztályig terjed. Pontosan 20 éve látott napvilágot az együttes legsikeresebb slágere, a Hajnal, amely azóta is töretlenül hódít. Nevükhöz fűződnek a következő nagy slágerek is: Hol vagy nagy szerelem, Vándor, Ha újra látom... Judy és Zsolt igazi buli hangulatot varázsol az Eger Advent színpadára. 


A szervezők a program- és időpontváltoztatás jogát fenntartják!

 

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a 12.04-én esedékes GROOVEHOUSE koncerten való részvétel, a jelenlegi járványügyi szabályozásoknak megfelelően, védettségi igazolványhoz kötött, tehát a belépés csak védettségi igazolvánnyal/EESZT applikációval és személyazonosító igazolvánnyal lehetséges, amelyet a kollégák ellenőrizni fognak a belépéskor!

A helyszíni programok védettségi kártya nélkül 18:00-ig látogathatóak!

Megértésüket köszönjük!


 

Járványügyi szabályok

Fontos szempont az aktuális járványügyi szabályok betartása, melynek érdekében mindent megtesznek a szervezők. Ennek érdekében 500 fő feletti részvétel esetén kordonozással és védettségi kártya ellenőrzéssel fogják biztosítani a jogszabályok betartását, valamint minden árust és vendéget arra ösztönöznek majd, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket. Mivel a járványügyi szabályok és rendelkezések akár napról napra is megváltozhatnak, a szervezők mindenképpen azt kérik a vendégektől, hogy aktívan kövessék az Eger Advent Facebook oldalát, mert ott fogják közzétenni a fontos, aktuális információkat.

Facebook esemény


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek