A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

El! Karádyáda - színházi előadás

El! Karádyáda - színházi előadás Karády Katalinról

Tisztelettel meghívjuk kedves közönségünket egy rendkívüli színházi élményre, ahol Karády Katalin élete és pályája elevenedik meg. A darab célja emléket állítani Karády rendkívüli művészi karrierjének, bátorságának és emberségének a háború sötét napjaiban, amikor az emigráció útját választotta.

A zenés darab, időben a riói kikötő bevándorlási hivatalának várószobájában játszódik. Az előadás során feltárul Karády életének alakulása, a háború alatti üldöztetése és a korabeli színházi világ eseményei.
A dráma főszereplője a várakozás feszült pillanataiban próbál felkészülni a bevándorlási tisztjével való beszélgetésre, mélyen szembenézve a félelmeivel.

Karádyt Fullajtár Andrea alakítja, aki hol dívaként, hol drámai színésznőként, hol énekes sztárként hozza elénk az elvonulás, a névtelenség választásának dilemmáját úgy, hogy közben mindig önmaga marad.

Író: Bán Zsófia
Rendező: Pelsőczy Réka
Zongorán közreműködik: Wagner-Puskás Péter

Helyszín: EKMK Bartakovics Béla Közösségi Ház
Időpont: 2024. február 28., 19:00
Jegyárak:
1-5. sor: 3800 Ft
6-14. sor: 3600 Ft
15-21. sor: 3400 Ft

Ne hagyja ki ezt az érzelmekkel teli, mély gondolatokat ébresztő előadást, ahol Karády Katalin lenyűgöző története bontakozik ki előttünk a színpadon.

Jegyek már kaphatók a Bartakovics Béla Közösségi Ház jegypénztárában és a Jegy.hu hálózatán

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek