A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Csengő bongó - Blues zenejáték

Csengő-bongó sorozatunk idén is izgalmas utazásra hívja az óvodás és iskolás korú gyermekeket a klasszikus zene világába.

Ez alkalommal is törekedtünk arra, hogy a fiatalabb generáció izgalmas és élvezetes módon nyerjen betekintést a komolyzenei műfajokba.
Kiválóan képzett zenészek közreműködésével felfedezhetik a zene különböző dimenzióit és megismerkedhetnek a műfaj sokszínűségével. Természetesen nem csak hallgatóságként várjuk a gyerekeket, hiszen interaktív előadásaink során ők maguk is zenésszé válhatnak. Ennek köszönhetően az elsőre távolinak tűnő komolyzene nem csak megközelíthetővé, hanem szórakoztatóvá és érdekessé válik.

A sorozat keretében megvalósuló első előadásunk a méltán népszerű BonBon Trió előadása, melyben a Grimm testvérek: Szerencsés János című meséjének cselekményében ismerhetjük meg a blues zene kialakulását, amelynek eredete természetesen a klasszikus zenéhez vezethető vissza.

A jegyára: 500Ft melyek elővételben kaphatók a Bartakovics Béla Közösségi Ház jegypénztárában, a Tourinform irodában (Bajcsy-Zsilinszky utca 9.) valamint a Jegy.hu hálózatán

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek