booked.net

Boggie karácsonyi koncert

Boggie és zenekara egy különleges hangulatú karácsonyi koncertre készül, melyen a karácsonyi feldolgozások mellett, a Boggie dalok is ünnepi köntösbe öltöznek.

Csemer Boglárka "Boggie" Fonogram és Hangvilla díjas előadóművész. Parfüm című dalával és az ahhoz készített bravúros videóklippel bejárta a világot.
Saját zenekarával, saját dalaival rendre teltházas koncerteket ad országszerte. Ő képviselte hazánkat a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon is. Jelenleg 4. stúdió albumán dolgozik és két gyönyörű kislány édesanyja.
Boggie különleges zenei világában bátran keverednek a különböző stílusok: a pop, a jazz, a francia sanzon, a világzene sőt még klasszikus zenei elemek is felfedezhetőek szerzeményeiben.


Járványügyi szabályok

Fontos szempont az aktuális járványügyi szabályok betartása, melynek érdekében mindent megtesznek a szervezők. Ennek érdekében 500 fő feletti részvétel esetén kordonozással és védettségi kártya ellenőrzéssel fogják biztosítani a jogszabályok betartását, valamint minden árust és vendéget arra ösztönöznek majd, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket. Mivel a járványügyi szabályok és rendelkezések akár napról napra is megváltozhatnak, a szervezők mindenképpen azt kérik a vendégektől, hogy aktívan kövessék az Eger Advent Facebook oldalát, mert ott fogják közzétenni a fontos, aktuális információkat.

Facebook esemény


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek