booked.net
A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Blahalousiana koncert


Jegyvásárlás

A Blahalouisana SZERESSETEK klubturnéjának következő állomása a Broadway Monkey Egerben, ahol a régi kedvenc dalok mellett a legújabbakat is belecsempészik a setlistükbe!

A Blahalouisiana 2012 nyarán alakult. A zenekar első single-je, a ´The Wanderer´ három héten keresztül őrizte helyét az MR2 top 30-as listájának dobogóján, de a csapat életében az áttörést „Ahol összeér” című számuk – és az ahhoz készült merész klip – hozta meg 2015 tavaszán (a klip ma milliós megtekintésnél jár).

Az elmúlt 5 évben meghódították az összes kis- és nagy hazai klubot (egyebek mellett a Kobuci Kert, az A38 Hajó és az Akvárium Klub visszatérő fellépői) és fesztivált, a jubileumi 10. Fishing on Orfű fesztiválon harmadik alkalommal álltak a nagyszínpadon, de a Sziget, Campus, VOLT, EFOTT, Fezen és Strand fesztiválok fellépőinek sorában is kiemelt helyük van.

VENDÉGZENEKAR: aZorka
Lackfi Dorottya 2020-ban indította útjára szólóprojektjét, aZorka néven, az utóbbi évben pedig zenekari felállással is bővült a produkció. Versszerű szövegek, melankólikus és tapadós dallamok jellemzik szerzeményeit, melyek az alterpop műfajba repítenek magukkal. Első kislemeze Elharapott szavak címmel jelent meg 2021 novemberén, emellett sorra jelentek meg az új dalok, 2023-ban pedig érkezik az első aZorka nagylemez. 

 

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek