booked.net
A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

5000 km az amerikai vadonban

Lejárt esemény

5 000 km az amerikai vadonban - Appalachian Trail és Pacific Crest Trail

az előadó írja:
Első magyarként teljesítettem az USA-ban az Appalachian Trailt és a Pacific Crest Trail Mojave-sivatagi szakaszát egy olyan esztendőben, amelynek mostoha időjárására az elmúlt 100 évben nem volt példa.

A vadonban töltött hosszú hónapok során felhőszakadások, hó- és szélviharok, mínusz 20 fok, térdig érő sár és sivatagi forróság, hegyek, sziklák, zuhatagos folyók, végtelen mocsarak, szúnyog- és légyfelhők, lenyűgöző szépségű természet és vírusfertőzések is vártak rám. Megúsztam egy kettős gyilkosságot, egy bandák közötti gépfegyveres leszámolást, elképesztő erejű vihart no és egy medvét, amellyel nem tudtam elkerülni az összecsapást.

Még soha, sehol nem éreztem ennyire közel magamhoz a természetet, amely rengeteg dologra tanított meg. Miképpen élhetek harmóniában vele, meghallani a hópelyheket, felfedezni a felhők mesés formáit és saját határaim fogalmával kapcsolatban is új ismeretekre tehettem szert. Más emberként tértem haza és nem hiszem, hogy lesz még életemben olyan pillanat, amely akadályt tudna már jelenteni.

Ezeket a tapasztalataimat és élményeimet fogom megosztani veled erről a zord, kőkemény, de meseszép amerikai vadonról. Kalandozz velem!

Camino Steve
caminosteve.hu

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek