booked.net
A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

XXVII. Eger Civil Ünnepe

Lejárt esemény

Az Egri Civil Kerekasztal 2022. szeptember 17-én rendezi meg  a XXVII.Eger Civil Ünnepét, ahol az egri civil szervezetek mutatkoznak be a városnak és az ide érkező vendégeknek a Civil Közösségek  Házában, aminek hivatalos megnyitóját is ekkor tartják. (Eger,Kossuth L.u.12.)

A Dobó térről 9.45-kor Zenés Civil Felvonulás indul az ünnep megnyitójára, ami 10 órakor kezdődik Eger polgármesterének köszöntőjével. Majd a Pro Agria Díj és az „Eger a mi városunk” Kupa átadója  következik. Ezután 16 óráig gyermeksarok, mesesarok, egészségsziget, zöldsziget, kiállítások, sportjátékok, veterán autók, vetélkedők, főzőverseny, információs pont, Gárdonyi Géza emlékprogramok és színpadi műsorok várják az érdeklődőket.

Eger Civil Ünnepe az Egri Szimfonikus Zenekar koncertjével zárul, ami 19 órakor kezdődik a Bartakovics Béla Közösségi Házban.(Eger,Knézich K.u.8.)

Bővebb tájékoztatás az ünnepről és az Eger Civil Ünnepéhez kapcsolódó eseményekről, kisérő rendezvényekről, amelyek augusztus 28-tól szeptember 25-ig tartanak, az eck.hu oldalon olvasható.

Információ: Jakabné Jakab Katalin, az egridiab@gmail.com e-mail címen.

Részletes program a plakáton!

Facebook oldal

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek