A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Stand up Comedy LIVE

Lejárt esemény

Jegyvásárlás

Stand up Comedy Live a Bartakovics Béla Közösségi Házban 2023. január 30-án

Fellép: Orosz Gyuri, Rekop György, Gajdos Zoltán

A stand up comedy élőben a legjobb! Ha szereted a Showder Klub humoristáinak műsorát a TV-ben, akkor ezt az előadást imádni fogod. Élőben tényleg minden más, nem csak kövérebbek és/vagy alacsonyabbak a humoristák, hanem viccesebbek is. Itt aztán semmit nem vágunk ki, kendőzetlenül eléd tárják a legfrissebb poénokat, és kifulladásig nevettetnek. Ráadásul az előadás után még egy fotóra is elcsípheted a humoristákat, ha akarod meg is ölelgetheted őket, de ne áruld el nekik, hogy ezt mi mondtuk!

Jó, ha tudod:

Műsoridő: 80 perc
Kapunyitás: 18:00
Start: 19:00

A helyszínről:

A kultúra háza a város központjában, jól megközelíthető helyen van. Az épületnek és a benne szervezett programoknak komoly kulturális értékeket ápoló, már több évszázados múltja van, hiszen 1774-ben rakták le az alapjait. Az akkori püspök, Eszterházy Károly építtette. Évtizedekig egyszintes volt az épület, amit később többször is átalakítottak.

Jegyek:

  • Normál jegy elővételben: 5.900 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen: 6.400 Ft/fő.
  • Diákjegy elővételben: 3.900 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen 4.400 Ft/fő.

Jegyedet megvásárolhatod a Tourinform irodában (Bajcsy-Zsilinszky utca 9.) kezelési költség nélkül!

Az előadásra telefonon keresztül is lehetőség van jegyet foglalni elővételi áron hétköznapokon 10:00 és 18:00 között az alábbi telefonszámon: +36 70 943 7585.

A telefonos foglaláshoz a következő adatokat szükséges megadni: név, e-mail cím, melyik előadásra, hány jegyet szeretne foglalni.

Amennyiben nem érte el kolléganőnket, 24 órán belül visszahívja Önt!

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek