A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Országos Gaming Expo 2024

Országos Gaming Expo 2024

A 2022-es és 2023-as sikerek után 2024-ben is visszatér az Esport1 által szervezett OGEX, az Országos Gaming Expo, amely egyesíti a vármegyék esportolóit, gamereit és a gaming világ iránt érdeklődőket. Az OGEX roadshow idén is bejárja az összes vármegyeszékhelyt, március 22. és május 19. között Magyarország minden szegletébe eljuttatva a videójátékok iránti szenvedélyt.

A 2024-es eseménysorozat helyszínein a látogatók autószimulátorok, VR eszközök és retrojátékok mellett meglátogathatják az OGEX gamer múzeumát, cosplay bemutatókat nézhetnek meg, valamint edukációs előadásokon belátást nyerhet a gaming és az esport komolyabb szegleteibe is.

Emellett az OGEX adott rendezvényein az egyes vármegyeszékhelyek helyi klubjai és egyesületei is részt vesznek, összehozva a közösséget, ezáltal segítve a hazai gaming és esport kultúra további fejlődését.

Részletes program: https://ogex.hu/programok

Idén az EA Sports FC 24 lesz az OGEX esport versenyjátéka. Az online selejtezőket követően a játékosok a területi döntőkben mérkőzhetnek meg, az egyes vármegyék legjobbjai pedig a november végén rendezett budapesti nagydöntő során küzdhetnek egymással!

A rendezvény idén is ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: https://ogex.hu/regisztracio#form

Minden helyszínen 10 órától 18 óráig várunk mindenkit!

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek