A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Miénk a tér Összművészeti Fesztivál

Lejárt esemény

2024. április 15-19 között, a hagyományokat folytatva, az EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház megrendezi a Miénk a tér Összművészeti Minősítő Fesztivált.

Ez a rendezvény azt a célt szolgálja, hogy a Heves Vármegyében található általános és középiskolás diákok, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a különböző művészeti területeken, lehetőséget kapjanak bemutatkozni és kibontakozni.
A verseny időpontja 2024. április 15-19. között van, és minden nap más kategóriában mérettethetik meg magukat a versenyzők. A részletes versenybeosztást a jelentkezési időszak lezárása után küldjük el e-mailben.
A fesztivál gálaműsorát 2024. április 21-én vasárnap tartjuk, ahol az elismerést érdemlő teljesítmények kerülnek bemutatásra.

Jelentkezni 2024. március 30-ig lehet a fonagy.jazmin@ekmk.eu
e-mail címen vagy a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban a következő kategóriákban:
• Néptánc/népzene
• Komolyzene
• Könnyűzene
• Színjátszás
• Mozgásművészet

Ez a fesztivál remek alkalmat kínál arra, hogy tehetséges diákok számára lehetőség nyíljon kvalitásaik megmutatására és a szakmai elismerésre. Ez egy olyan lehetőség, amit nem szabad kihagyni!

A jelentkezési lap ide kattintva letölthető:

https://docs.google.com/.../1dEZhnEanXyX-Wb_gH0.../edit...

Egy személy/csoport több kategóriában is megmérettetheti magát!
A jelentkezés feltétele:
• jelentkezési lap eljuttatása a megadott e-mail címre
• és a nevezési díj (egyéni:1000 Ft/fő , csoportos: 1000Ft 5 főig, 6 főtől: 500Ft) befizetése
Amennyiben a jelentkező több produkcióban is részt vesz csak egyszer szükséges befizetni a jelentkezési díjat.
A jelentkezési díjat 2024.január 1-től 2024. március 30-ig lehet befizetni az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Ház (3300 Eger, Knézich K. u. 8.) jegypénztárában, vagy elutalni a Raiffeisen Bank 12033007-00102638-00100007 számlaszámra (a rendezvény, valamint a fellépő nevének megjelölésével).
A jelentkezési lapokat olvashatóan, nyomtatott betűvel, minden adatot kitöltve kérjük visszaküldeni!
A jelentkezések beérkezése után összeállításra kerül a műsorrend, ezért kérjük a nevezési határidő betartását! A műsorrendről e-mailben értesítjük a jelentkezőket.
Az előadáshoz szükséges hanganyagot jó minőségben, az elhangzás sorrendjében összeállítva adathordozón (pendrive, CD) hozzák magukkal a fellépők!

 

Facebook esemény

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek