booked.net

Közlekedik a Család

„Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő!

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és szakmai támogató partnereikkel együtt idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt.

A verseny fődíja egy ŠKODA FABIA AMBITION személygépkocsi. A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.

►JELENTKEZÉS:

  • A területi versenyeket a fővárosi és a megyei balesetmegelőzési bizottságok bonyolítják le 2019. április 13. és június 1. között.
  • A területi versenyre a honlapon www.kozlekedikacsalad.hu a Helyszínek menüpont alatt elektronikus úton, valamint a vetélkedő napján, a helyszínen személyesen lehet jelentkezni.
  • Egy család csak egy területi versenyen vehet részt.


Iskolai promóció
Most díjazzuk a legeredményesebb iskolát!
Vegyen részt a versenyen, és a legtöbb résztvevővel rendelkező iskola akár 500 000 Ft értékű iskolaszert nyerhet!

Nyeremények:
1. helyezett: 500 000 Ft értékű iskolaszer
2. helyezett: 300 000 Ft értékű iskolaszer
3. helyezett: 100 000 Ft értékű iskolaszer

►JELENTKEZÉS:

A jelentkezéshez az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága elektronikus úton kiküldi az intézményeknek az elfogadó nyilatkozatot, amit az iskola igazgatója aláírásával elfogad, visszaküldi az orfkobb1992@gmail.com címre, így az intézményben tanuló diákok részt vehetnek a vetélkedőn.

További indormációkért kérem keresse fel: www.kozlekedikacsalad.hu

Facebook esemény


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek