booked.net

Mikulásváró - Kiskalász koncert

Mikulásváró sok-sok meglepetéssel és a Kiskalász zenekar koncertjével.

Készítsetek egy igazi téli családi képet az óriás hógömbben! Gyere, találkozz te is a Mikulással, hozd el neki legkedvesebb dalodat vagy versedet!

Mikulásváró koncert a Kiskalász zenekarral

A Kiskalász 2009-ben alakult és azóta rendszeresen koncertezik hazai fesztiválokon, rendezvényeken, illetve művelődési házakban. Kezdetektől fogva nagy figyelmet fordítanak dalaik igényes megszólalására, akár fellépésről, akár lemezfelvételről legyen szó. Csak saját maguk által megzenésített verseket, illetve általuk írt szövegű dalokat játszanak a gyerekek nagy örömére.

December elején a gyerekek kedvenc ünnepe a Mikulás, hiszen melyik gyerek ne várná, hogy találkozhasson a nagyszakállú Mikulással, és megkaphassa tőle a várva várt csomagot! A várakozás idejére legjobb időtöltés a közös éneklés, zenélés, játék. Együtt énekelhetjük például a Szánkózás, Hó szitál, Mikulás bácsi, a Sünkarácsony és a többi téli dalt, amelyek segítenek eltölteni a várakozás idejét.


Tagok: Varga Bori (ének, szaxofon, furulyák), Sántha Gábor (ének, gitár), Boros Attila (basszusgitár), Mogyoró Kornél (ütőhangszerek, csörgők-zörgők)

Jegyár: 800 Ft

Jegyek kaphatók: ekmkeger.jegy.hu, EKMK Bartakovics, esemény előtt a helyszínen

Facebook esemény


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek